Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel nagyon jóban vagyok. Mindig többről árulkodott az, ahogy beszélt hozzám, ahogy viszonyult hozzám. Sőt, január elsején, hajnal 4-kor hívogatott, 2 órán keresztül beszéltünk egyhuzamban, és azt mondta, hogy "legszívesebben velem lenne, de fél, és sajnálja" Meg sms-t küldött, hogy "Veled szeretnék lenni, szeretlek :("

Utána már majdnem összejött, de meghátrált. Kiderült, szeptemberben költözik el végleg.

Mindig mondja, hogy elvisz engem majd erre-arra a nyáron, megyek velük, az anyját is bemutatja majd nekem. Amikor bulizni voltam, akkor tudta, hogy én is ott vagyok, és keresett, meg másokkal kerestetett. Az előzőn amikor meglátott, akkor rögtön nagy vigyor az arcán, és jött és megölelt. Végig mellettem volt. Amikor meg meglátott másik férfivel beszélni, akkor folyton engem nézett.

Aztán amikor a férfi elment, odajött hozzám, hogy "na, ő 10/10-es?"

Másnap meg írt nekem, hogy "ugyanazt érzem, amit te, és legszívesebben veled lennék, de nem lehet, a barátság fontosabb, az örökre is kitarthat, mintsem elszúrjuk, és soha többet ne beszéljünk egymással".

Két válasz fogalmazódott meg bennem, az egyik az, hogy talonban tart, a másik az az, hogy tényleg attól fél, hogy elveszít, illetve a szeptemberi külföldre költözés miatt nem...

Szerintetek?

Köszönöm előre is a válaszokat.:)

2016. febr. 25. 14:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Hááát.

Nekem az a FÉRFI, aki határozott és cselekvésképes. Az ilyen barát-szerelem lebegéseket én biztosan nem bírnám. Vagy ez, vagy az. Ha nem vagytok tinik, akkor tök röhejes ez az egész.

Vagy én vagyok már túl öreg a flörtölés felismeréséhez?

kérdezd meg, hogy mit akar. Vagy hívd el valahová. Ha meghátrál, akkor felejtős. Ha nem, akkor meg úgyis letisztázódik.

2016. febr. 25. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!