Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt közületek olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt közületek olyan aki még sohasem csókolózott és már elmúlt 20 éves?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 15:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Még hozzáfűzném, hogy a szexről az életünk első húszegynéhány évében nem lehet "lekésni". Azért persze nem baj, ha előbb összejön a normális kapcsolat, de annyira nem sürgős. 13 éves korban meg végképp nem! Nehéz is, főleg a fiatalabbak körében normális párt találni. Rengetegen szocializálódnak "mónikasón" meg egyéb médiaförtelmeken, káros és téves az átlag értékítélet, pedig a szexben is sokkal kifizetődőbb az önzetlenség, az odaadó viselkedés (kölcsönösen!), mint a primitív, buta önzés, élvhajhászás.

Valójában a férfiak sokkal jobban megbecsülik, amiért (akiért) megszenvedtek, sóvárogni kellett, és sokkal nagyobb az öröm is, ami nem azonnal jön (durr bele!). :)

Vannak, akik büszkék a hatalmas és korán kezdődő nemi aktivitásukra, pedig inkább szánalmasak, gyakran ki is égnek, és soha nem lesz esélyük olyan boldog percekre, mint neked az egyetlen pároddal!

Ilyetén lenézés esetén nem kell szégyenkezni, hanem mosolyogni: "Cimbora, legalább annyi örömöd nyugodtan legyen meg, hogy fölényben érezheted magad, nekem meg sokkal tartalmasabb lesz az életem..." :DDD

2010. ápr. 23. 12:10
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen, én is igy gondolom.
2010. ápr. 23. 19:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Van.

20/f

2010. aug. 16. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!