Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők igénylik a figyelmességet, de ha figyelmes valaki valaki velük, "jófiú" kategóriába kerül. Szerintetek is?
Azt tapasztaltam hogy a nők zöme szereti a figyelmességet, ha megkérdezik milyen napja volt stb, beszélgetnek erről.
De ezzel együtt amolyan "jófiúnak" tartjákaz illetőt,akiben semmi izgalmas nincs esetleg, de ha van is, akkor jó beszélgetni vele, csak beszélgetőtárs lesz, semmi extra.
Ti is tapasztaltátok? Szerintetek így van?
Hol kell meghúzni a határt a figyelmességben?
Figyelmesseg: fesztivalon orak ota acsorgok. Egyszer csak valaki vegigsimitja a hatam v. valami hasonlo, majd megkinal vizzel. Nagyol jol esik. Nem csak mert ki voltam szaradva, hanem hogy gondol ram.
"Jofiu": lattam egy lanyt a buszon. Egyutt szalltunk le a buszrol utana rohanta majd megkerdeztem hogy elkiserhetem e?!
Nem ez a legjobb pelda, de erezheto hogy magam fole helyeztem. Ha biztos lettem volna magamban, akkor nem igy csinaltam volna. Valahogy ugy hogy szia...olyan lanynak tunsz akit erdemes megismerni blabla
Kolunbseget kell tenni a figyelmesseg meg a papucsoskodas kozott
A figyelmesség nem összekeverendő a talpnyalással.
Én szeretem, ha valaki figyelmes, vagyis megkérdezi milyen napom volt, jól érzem-e magam, esetleg ha beteg vagyok el megy orvosságért. Ez figyelmesség.
Amilyen példát a 6. válaszoló említett, na az már papsucs kategória. Ezek között azért van különbség.
Attól még, hogy valaki figyelmes, igenis lehet érdekes és izgalmas ember.
Viszont ha mindenben osztja a véleményed az már unalmas.
Nálam elvárás egy kapcsolatban a figyelmesség. Viszont az is, hogy ne ez legyen az egyetlen tulajdonsága a pasinak. A kedvesség, figyelmesség, stb mind-mind szuper dolgok, és alapnak kéne lenniük, legalábbis nálam, de önmagukban még nem elegendőek ahhoz, hogy beleszeressek valakibe.
Most ez lehet fura péda, de gondolj bele úgy, mintha spagettit akarnál főzni :D Mondjuk a tészta a kedvesség, figyelmesség, szeretet, stb. Ez az egész alapja. Viszont nem tudom te hogy vagy vele, én nem szívesen fanyalodnék üres tésztára, kell rá még feltét is. :D Viszont csak a szószt se enném meg magában, mert úgy hányinger :D
Pluszba egy apró megjegyzés: amelyik pasi engedi, hogy barátzónába tegye egy csaj, és csicskáztassa, és ő csak lohol utána mint egy kiskutya, na, az pont olyan "férfi" amilyet nem kérnék magam mellé. Nem a figyelmességgel van a gond, hanem azzal, ha az ember megalázkodik, és teljesen elveti a saját személyiségét, nincsenek önálló gondolatai, stb. Gondolom az illető kapcsolatban is ilyen lenne, én pedig egyenrangú társat szeretnék magam mellé. Nem olyat, aki irányítani akar, és nem olyat, akinek nincs véleménye.
22L
Érdekes téma. Jó páran leírják, hogy ezt vagy azt csinálja az illető és az alapján lesz figyelmes vagy papucs. Ez szépen is hangzik, de legyünk őszinték: Ha a kiszemelt csinálja, akkor mindjárt más a figyelmes-papucs helyzet. És általában ez így is van. Az emberek többsége pár másodperc alatt kialakít a másikról egy képet, ez tudományos tény. Ha első pillanatban igencsak bejöttél a lánynak, akkor kb. mindenhogy a figyelmes kategóriába kerülsz. Ha nem jöttél be, akkor nagyobb eséllyel landolsz a papucs kategóriában.
Kicsit olyan a dolog, mint a csajozós szövegek. Ha egy helyes és egy csúnya srác mondja, mindjárt más hatást érnek el.
Egy kis személyes történet: Megkaptam már párszor lány barátnőktől, hogy legyek határozottabb. Szimplán annyi történt, hogy találkoztunk és azt mondtam, hogy nekem mindegy, hogy hova megyünk. Az illetővel beszélgetni akartam, több kajáldát is bírok, szóval nekem a világ egyik leglényegtelenebb dolga, hogy hova megyünk, úgyis jót kajálok. Reakció: Én milyen határozatlan vagyok és ez nem jó...
Pár ilyen után rászoktam, hogy egyből mondok egy kajáldát és kész. Reakció: Mennyivel határozottabb vagyok...
Pedig, az égvilágon semmivel sem lettem határozottabb és semmiben sem változott a viselkedésem. De, szerintük határozottabb lettem, mert egy számomra lényegtelen kérdésre egyből válaszoltam. Ebben mégis mi a logika? :D
2-es megmondta a tutit. Utolsó is remek, elgondolkodtató választ adott. Némi adalékkal hadd szolgáljak hozzá. Sok-sok éve vagyok nős, és egyébként sem voltam egy szende szűz fiúcska. Van egy közös vonás a nőkben, kortól függetlenül; szeretnek döntéskényszerbe vinni. Néha csupán azért, hogy aztán ellentmondjanak. :-)) Nagyon pitiáner dologban is műxik ez, pl az unalomig ismerős kérdés; mit főzzek? Milyen feltétet/köretet kérsz a ...-hez? Egy pasit qrvára nem érdekel, mi lesz az ebéd. Megeszi, de közben a délutáni tárgyaláson jár az esze. (A figyelmes pasi meg is dicséri.) Mégis újra és újra előkerül a kérdés, és ha nem adsz határozott választ, akkor nem vagy partner a dologban. :-))
Senki ne értsen félre, imádom a nőket, élükön a feleségemmel, de a férfiagy sokszor megbicsaklik rajtuk. Mint ahogy a női agy is rajtunk. De így kerek a világ!
Ha megkérdezel egy nőt, akkor az elméje fog válaszolni, de az érzelmei irányítják. Ezért az ellentmondás. Az érzelmeit kell meghódítanod, nem az elméjét! És igen, vágynak a figyelmességre, a törődésre, meg mindenre, azután, hogy rákattantak valakire. Addig ezek csak figyelemfelkeltésre jók és nem szabad túlzásba vinni, mert azt úgy értelmezik, hogy az illető gyenge, erőtlen, azt pedig nagyon nem szeretik.
Üdv a klubban!
6-osnak pl. ezt kell mondanod:
Asszony, pofád alapállásba, örülj, ha zsíros kenyeret kapsz, vagy elmész egyedül abba a rohadt gyorsétterembe.
Ez a tuti nyerőszöveg, próbáld majd ki kérdező, ha lesz asszony. :) Többet nem fog ilyet mondani neked, h Meki meg Burger king, sőt egyáltalán nem mond semmit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!