Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap után hívott az exem?
2 hónapja szakítottunk a barátommal, sokat veszekedtünk meg mindkettőnk megvolt már hülyülve, pihentetésnek indult de nálam betett egy dolog és soha többet nem kerestem, nem vettem fel neki a telefont mikor hívogatott..
Kb egy hónapja kereshetett utoljára, de ma mégis hívott, több mint valószínű mert látott engem (félig én is őt mert vezettem és csak a szemem sarkábol láttam hogy valaki szemből hirtelen rámnéz de nem tudtam eldönteni hogy ki kehetett az meg igazábol nem is érdekelt..) Akkor hívott de nem is hallottam hogy hívott, később mikor megnéztem derült ki hogy ő volt az ( ki volt törölve a száma)
Szerintetek mit kezdjek ezzel? Minek hivott, csak ezért hogy látott?
Nem akarok én semmibe belemenni, túl vagyok már régen ezen az egész kapcsolaton csak, mégis hajt a kíváncsiság hogy ugyan neki ezzel mi lehetett a célja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!