Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/54 anonim válasza:
Amikor volt igen..imadtam a cuccaiban jarni:)
4/54 anonim válasza:
Ritkán, maximum ha nincs az enyéim közül egy tiszta sem. Inkább a pulcsijait veszem fel néha itthon.
6/54 anonim válasza:
Ha ott alszom nála, akkor kérek tőle, igen.
Ő általában meztelenül alszik, vagy télen alsónadrágban, én viszont szeretek pólóban és valami kis nadrágban lenni. Ezeket pedig legtöbbször tőle kérem, ha megyek hozzá, mert mindkettőnk szerint tök felesleges vinni csak ezért, ha neki is van.
7/54 ~OnLány~ válasza:
Alváshoz már kértem el párszor, volt, hogy siettem ki és hideg volt, akkor kölcsön vettem a pulcsiját.
8/54 anonim válasza:
Igen :) a pulcsiját, a pólóit, az alsóit... Csak a nadrágokat nem szoktam hordani, azért, mert nagyok rám.
9/54 anonim válasza:
Nem mert duci vagyok es szegyenlem hogy pont egy a meretunk es nem nagy hanem jo ram a ruhaja
10/54 anonim válasza:
igen, de csak pólót, pulóvert esteleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!