Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok vele, titeket megbamulnak az ellenkezo nemuek?
Figyelt kérdés
Multkor kihallgattam egy beszelgetest miszerint a no ujsagolta ,hogy milyen boldog mert vegre megneztek a pasik egyik nap a boltba. Azota ezen gondolkozok,hogy ez tenyleg olyan nagy dolog?
En ferfi vagyok ,de rengetegszet megbamulnak a nok,szemkontaktus stb.ezert nem is ertem ,hogy most akkor mivan,en azt hittem ,hogy ez a termeszetes..
2016. máj. 20. 23:04
11/17 anonim 

válasza:

Én nem gondoltam rosszra :D Csak mondtam,hogy van ilyen verzió is,hogy nincs vele tisztában.
12/17 anonim 

válasza:

Engem is bámultak már meg, de nem tudom az okát miért.
13/17 anonim 

válasza:

Nekem ez nem tetszik,gyermekkorom òta sokan megbámulnak ,mert más a hajszínem bőrőm mint az átlag nőnek-főleg strandon.
Már nem vagyok tini ezért nem jövök zavarba,párom viszont elég durva az ilyen nézelődőkkel -na az elég kínos helyzeteket teremt.
14/17 anonim 

válasza:

Engem csak azért bámulnak meg, mert magas és/vagy ronda vagyok.
15/17 anonim 

válasza:

Engem nem, legfeljebb röhögnek rajtam, vagy összesúgnak, hogy "hú de csúnya".
16/17 Titusztitusz 

válasza:

Az én esetemben eléggé szeszélyes dolog az, hogy tetszik-e vagy sem ha megbámul egy hölgy valahol...Legfőképpen azon szokott eldőlni a kérdés, hogy az illető hölgy jól néz-e ki, avagy sem...Ha csinos nő bámul meg, akkor ezt pozitívumként élem meg, de ha ronda, akkor rögtön nagyon dühös, és agresszív szoktam lenni az ilyen szituk során...Aztán van még egy eset,amikor nemnagyon kedvelem azt, ha bámulnak engem a nők...Ez olyan esetekben szokott előfordulni, amikor pont fáradt, kimerült, vagy dühös vagyok valamiért...Ilyenkor is nagyon durván szoktam reagálni a bámulásokra...De mondom:Normális esetben, amikor jó kedvem van, és csinos hölgy bámul meg, nagyon kedvesen, és szimpatikusan szoktam reagálni ilyen helyzetben...És vitán felül tetszeni szokott nekem a dolog...
17/17 anonim 

válasza:

Nem szoktak bámulni, inkább kétségbeesettnek bámulnak mindenfelé, nehogy akár egyszer is rámnézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!