Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy gyakran megbámulnak a lányok?
Figyelt kérdés
A minap Kecskeméten jártam, és úgy vettem észre, hogy sok korombeli csaj (16-17 évesek), engem "stíröl". Igaz ezt a "stírölés-t" néha én is viszonoztam.;) Szeretném tudni, hogy azért bámulnak a csajok, mert tetszek nekik, vagy azért mert szánalmasnak találnak? (kissé macis testalkatú, jóképúnek mondott 17 éves srác vok)2008. jún. 30. 08:42
2/8 anonim válasza:
Attól függ hogy néznek rád !!! Ha mosolyogva akkor biztos tetszel nekik, de ha kicsit "ráncolt" homlokkal akkor szanalmasnak tartanak!!
3/8 anonim válasza:
Kecskeméten ilyen fura csajok vannak engem is ált megbámulnak:) Szerintem csak pasihiányosak picit
4/8 anonim válasza:
Ha "jóképűnek mondott" vagy, akkor gondolom, tetszel nekik. :) Én is meg szoktam nézni a jó pasikat.
5/8 anonim válasza:
A második válaszolót csak ismételni tudom. Amúgy ha a lányok érdeklődve néznek, akkor egy kicsit se érezd magad furán. Ha idiótán röhögcsélnek, akkor viszont gáz van...A te esetedet olvasva viszont sztem tetszettél nekik.:)
6/8 anonim válasza:
Nézz a tükörbe, jól nézel ki? Akkor azért van...
7/8 anonim válasza:
Öcsém, nerked aztán van érzéked a nőkhöz!
8/8 anonim válasza:
itt (Kecsó) tényleg vannak fura csajok, és azoknál sose lehet tudni... főleg ez a korosztály...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!