Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elment mellettem a fiatalkorom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment mellettem a fiatalkorom. Érdemes élni?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok és úgy érzem, hogy megöregedtem, elment mellettem a fiatalkorom. Nem túl szerencsés párkapcsolatok vannak mögöttem, nagyon kevés fizetés, örülhetek, hogy van munkám.

Mivel a párommal szakítottunk, hazaköltöztem, mert egyedül még egy albérletet sem sikerül fenntartanom ennyi pénzből. Nem volt értelme tanulni, kár volt minden befektetett energia. Vágyom családra, gyerekre, de csak úgy, hogy a normális anyagi feltételek meg vannak teremtve és a kapcsolat is harmonikus, szeretjük egymást. Jelenleg nincs senkim. Nekem igenis fontos, hogy a férfi is akarja a gyereket és ne csak beletörődjön, hogy én szeretném. Én a gyereket nem pasifogásra szeretném szülni. (Csak mert ezt tanácsolta a napokban egyik rokonom, hogy gazdag pasit fogjak ezzel a trükkel. Eléggé kiakadtam, no de mindegy.Ezzel szerintem akaratlanul elárulta , hogy ő miként fogott tehetős férjet.)

Rettenetesen elkeseredett vagyok és boldogtalan. Robotolok, sokat dolgozom és így sem tudok megélni. Szégyellem a csóróságomat, még a férfiak előtt is. Pedig csinosnak mondanak, sokszor hisznek 22-23 évesnek. De hát hiába a külső, a biológiai idő rohan. Én lélekben 70 vagyok. Kinek kell egy 22 éves kinézetű öregasszony? És képzeljétek van 2 cicám is. Tehát mindjárt macskás öregasszony vagyok. Ha két kutyám lenne, akkor biztos nem bántanának emiatt is. Csak azokat gúnyolják, akik cicások.

2016. máj. 20. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még mindig érdekelnének azok a macskák.
2016. máj. 20. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 25 és örülök, hogy ha 30-35 éves koromra sikerül többnyire férfivá válnom. Egyébként én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Szerintem te is elkezdhetnél dolgozni magadon, a személyiségeden.

Senki sem volt túl szerencsés párkapcsolatok terén, aki nem él boldog párkapcsolatban. Akik meg abban élnek, ők sem tudják mikor érhet véget az övék (elég furcsa dolgokat képesek tenni az emberek egymással egy párkapcsolatban). Pasik között és nők között is sok az idióta. Ilyeneket mindig ki lehet fogni, főleg olyankor, ha nem körültekintően választunk.

Szóval fel a fejjel.

Megértem, hogy nehéz az élet egyedül és az anyagi gondok is megterhelőek. De nézd a jó oldalát. Volt hová hazaköltöznöd. Nincs ezzel semmi baj, ha valaki hazaköltözik, mert nem akarja feleslegesen fizetni az albérletet, amit csak azért tart fent, hogy elmondhassa magáról, külön él.

Biztos, hogy a megfelelő munkát végzed, ami megfelel a képességeidnek?

Biztos, hogy nem tudnál fejleszteni a képességeiden, tovább tanulni? Írtad, hogy kár volt minden befektetett energia. Én nem hiszem, hogy 30 évesen ne lenne olyan terület, ami ne érdekelne téged. Csinálj abból előnyt, ami másoknak nincs. Ha továbbképzed magad egy adott területen, vagy ha új területbe vágsz, akkor használd fel, hogy 30 éves vagy, van egy élettapasztalatod.

Tök jó, hogy a gyereket nem pasifogásra akarod használni. Ez egy gerinces tulajdonság.

Az, hogy az egzisztenciád nem túl fényes, nem hiszem, hogy komoly hátrányt jelentene. Egy megbízható, komoly értékrenddel rendelkező nő igazán vonzó tud lenni.

Nem vagy 70 éves, csak kicsit sajnáltatod magad most. Ezzel nincs is nagy baj, ha kisírod magad és panaszkodsz, csak utána mindenképpen állj fel.

Nem sokat írtál a kérdésben arról, hogy mi az értékrended, mit akarsz tulajdonképpen. Ez egy panaszkodó leírás, de nem keresed a megoldásokat. Kérdés, ha kapnál megoldási javaslatokat, mennyire lennél hajlandó foglalkozni velük, ötletet meríteni belőlük és megkeresni a számodra jó megoldást?

30-40-50 éves emberek is boldogtalanok, sok kapcsolat megy tönkre. Egy válás 2-3 gyerekkel is tud nagyon rossz lenni. Neked egyáltalán nincs vége még az életnek :)

Szerintem a legjobb lenne, ha miután kipanaszkodtad magad, végiggondolod a lehetőségeidet. Megnézed a helyzetedet és megnézed mik a céljaid. Gondold át, milyen emberré kéne válnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat?

2016. máj. 21. 00:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Látszólag nem tartozik ide, de hány kapcsolatod, szexpartnered volt eddig? Diplomás vagy?
2016. máj. 21. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!