Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elment mellettem a fiatalkorom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment mellettem a fiatalkorom. Érdemes élni?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok és úgy érzem, hogy megöregedtem, elment mellettem a fiatalkorom. Nem túl szerencsés párkapcsolatok vannak mögöttem, nagyon kevés fizetés, örülhetek, hogy van munkám.

Mivel a párommal szakítottunk, hazaköltöztem, mert egyedül még egy albérletet sem sikerül fenntartanom ennyi pénzből. Nem volt értelme tanulni, kár volt minden befektetett energia. Vágyom családra, gyerekre, de csak úgy, hogy a normális anyagi feltételek meg vannak teremtve és a kapcsolat is harmonikus, szeretjük egymást. Jelenleg nincs senkim. Nekem igenis fontos, hogy a férfi is akarja a gyereket és ne csak beletörődjön, hogy én szeretném. Én a gyereket nem pasifogásra szeretném szülni. (Csak mert ezt tanácsolta a napokban egyik rokonom, hogy gazdag pasit fogjak ezzel a trükkel. Eléggé kiakadtam, no de mindegy.Ezzel szerintem akaratlanul elárulta , hogy ő miként fogott tehetős férjet.)

Rettenetesen elkeseredett vagyok és boldogtalan. Robotolok, sokat dolgozom és így sem tudok megélni. Szégyellem a csóróságomat, még a férfiak előtt is. Pedig csinosnak mondanak, sokszor hisznek 22-23 évesnek. De hát hiába a külső, a biológiai idő rohan. Én lélekben 70 vagyok. Kinek kell egy 22 éves kinézetű öregasszony? És képzeljétek van 2 cicám is. Tehát mindjárt macskás öregasszony vagyok. Ha két kutyám lenne, akkor biztos nem bántanának emiatt is. Csak azokat gúnyolják, akik cicások.

2016. máj. 20. 22:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érdemes és különben se ment el még az egész fiatalkorod, mert még mindig az vagy.. Csak ezen a hozzáálláson kellene sürgősen változtatnod. Még simán kivirulhatsz, átélheted a reneszánszodat és találhatsz normális férfit is. Első körben ezt a negativitást vetkőzd le...
2016. máj. 20. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
2016. máj. 20. 22:55
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

30 évesen közel se vagy még öreg, csak keresni kéne valami életcélt (akár hobbit), ami feldob kicsit és máris nem éreznéd magad 70-nek

ennyi idősen még a családalapítás is teljesen belefér, nehogy feladd

igen, érdemes élni, de tényleg éljél is, ne csak a napi rutin szerint járj el dolgozni, aztán menj aludni

2016. máj. 20. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne legy elkeseredve. Allj fel a padlorol es probald rendbe szedni magad, nem ismerem a lehetosegeidet de biztosan tudsz talalni valami kedvezobb munkat ,amiben kamatoztathatod a tudasodat. A regi rossz kapcsolataid ne vegyek kedvedet az uj jo kapcsolatoktol.

Ismerkedj,baratkozz biztosan megtalalod a partnered. A penz miatt pedig masok elott ne szegyeld magad,most itt tartasz,de lehetsz ennel sokkal elorebb is. Nem fogja erdekelni egyik pasit sem ,hogy mennyi penzed van ha egymasra talaltok.

2016. máj. 20. 22:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha most ezt fiatalabban írtad volna vagy én lennék idősebb akkor azt mondanám, hogy persze, hogy van értelme.

Sőt, így is azt mondom. Ismerek hozzád hasonló történettel a hátuk mögött több nőt is és úgy tűnik jó irányba indult az életük. Igazi jó tanácsot nem tudok adni, mert tudom milyen nehéz munka és a napi teendők után még az ismerkedésre is időt és módot találni úgy, hogy az valamennyire alapos is legyen.

Merre laksz? Nincsenek valami olyan helyek ahol vannak emberek a közelben és ki tudnál menni? Egy park, egy sétány vagy valami hasonló?

2016. máj. 20. 23:02
 6/13 RRR ***** válasza:

hogy a viharba ne!!!

az egyik legjobb kor

a szomszéd 75 papa,most is csajozik és nem semmi nőkkel látom néha

a másik 65éves néni csak úgy falja a pasikat

2016. máj. 20. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
11%
Nyanya, így jár az, aki felszínes.
2016. máj. 20. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:

és a te gusztustalan fajtád hogy jár? ^^

2016. máj. 20. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Mennyit keresel?
2016. máj. 20. 23:16
 10/13 Balanus_concavus ***** válasza:
93%
Sosem késő elkezdeni élni! A megfogalmazásod alapján értelmes nőnek tűnsz, szerintem ne add fel! A pénz nem minden, bár sajnos fontos tényező... de én azt tanácsolom, hogy próbáld meg az élet pozitív oldalát nézni: szórakozz és ismerkedj, ne görcsösen a stresszre és a vélt reménytelenségre koncentrálj, aztán valószínűleg találsz egy normális férfit. Lehet, hogy 5 nap múlva, lehet, hogy 5 hónap múlva, de az is elképzelhető, hogy 5 év elteltével... de még akkor sem lesz késő! Sőt, igazából azután sem, csak próbáld meg jól érezni magad a bőrödben.
2016. máj. 20. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!