Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az őszinteség baj?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem itt egy srácot, akivel megvan a közös hang, de sajnos külföldön él, így egyelőre marad a netes beszélgetés. Most van vizsgaidőszakom, és meglehetősen ritkán megyek el emiatt itthonról, szóval amikor megkérdezi, hogy telt a napom, sok mindent nem szoktam tudni felhozni. :D ettől unalmasnak tűnhetek? Ki kéne találnom elfoglaltságokat? Kívülről nézve tényleg nem valami izgalmas most az életem.

Meséltem neki, hogy van egy új film most a moziban, de mivel minden ismerősöm vagy tanul ezerrel vagy nem kedveli a filmet, egyedül fogom megnézni a moziban. Ezzel rátettem még egy lapáttal? :'D

Egyébként alapvetően vannak barátaim, el is jarok itthonról nagyjából heti 1x, ami nem munka/egyetem, de nekem ez megfelelő. Viszont például nyelviskolában is hétről hétre előjön ez a kérdés, hogy mit csináltál a héten, én pedig általában viszonylag uncsi dolgokat válaszolok, de a csoporttársamnak már hónapok óta nem volt olyan napja, hogy ne ment volna el valahova szórakozni.

Hazudni valahogy nincs kedvem, szeretem azt, aki vagyok és ahogyan élek, de mostanában ebben a két helyzetben valamiért megfelelési kényszer tör rám. Hogy nem élek érdekes életet. Ezek szerint nekem több időre van szükségem, amit egyedül/családdal tölthetek, mint másoknak.

Meg kellene változnom? Inkább hazudjak valamit a külföldi srácnak meg a nyelviskolában is?

23N

2016. máj. 19. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
dehogy hazudj. nem. lehető legrosszabb, olyan a napod amilyen, azt csinálod amit. ne találj ki dolgokat.
2016. máj. 19. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy elvileg felnőtt nő vagyok, és mégis azt érzem, hogy e tekintetben le vagyok maradva másoktól. Pedig butaság, hogy emiatt kevesebb legyen az önbizalmam.
2016. máj. 19. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne talalj ki semmit. Olyan vagy amilyen. Nekem is vannak olyan napjaim,hogy korulbelul semmi erdemlegeset nem csinalok,ez esik jol. Figyelj ide,en sem jarok hetente bulizni,szorakozni egyszeruen nem esik jol,pedig nem vagyok idoa. Emiatt egyaltalan ne legyen kisebb az onbizalmad.. Megfelelesi kenyszered egyaltalan ne legyen senki fele,ugy elj ahogy neked a legjobb.
2016. máj. 19. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Az őszinteség mindig a legjobb opció.
2016. máj. 19. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet a nagyjat o is csak kitalalja. A csoporttarsad. Erre te is elkezded... majd miattad mas is, akar epp a kulfoldi srac... nem erdemes. Legyel oszinte, ebben meg plane delesleges hazudni.
2016. máj. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!