Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Van, aki az intelligenciára hajt es vonzo szamara egy okos ferfi?
Vicces vagy 21-es, egyúttal igazad van.
Vannak olyanok is, akik a kakast szeretik dugni, olyanok is, akik a kocsi kipufogóját, szóval valóban van mindenféle ember, akár olyan is lehet, akit nem vonz annyira egy jó segg, de egy frappáns érvelés hallatán elcsurran a bugyija. Nem számottevőek, de lehetnek olyanok is.
Ha a kérdező eredeti kérdését vesszük, akkor a válaszod egyszerűen helyes. Vannak olyanok is és pont.
#17 nem lett jó a kérdés, ez jogos, abban igazad van, amit elején leírtál.
férfiak többen megírnák talán, h elég egy szép kerek hátsó, ha buta is, nőknél van jobban a félsz, mert kapják a savat. Rövid távon nőknek is elég úgy gondolom (értelmesebbről beszéljünk most!) egy izmos/szépen kidolgozott test, hosszú távon már nem biztos, férfiaknál is talán ugyanez, ebben talán hasonlít a két nem. :)
Igen 25-ös, de a mondandóm második fele sztem fontosabb, miszerint az IQ nem jó érőszám semmihez sem.
Több tanulmányt is olvastam a témáról és bár jól mérhető az IQ, a trendek és a rasszok is jellegzetesek, de semmi olyan következtetést nem tudsz belőle levonni, amit az emberek szeretnének(pl. jó üzleti partner lesz-e, jó dolgozó, jó szerető, jó férj, jó apa,stb.)
Több területen akár kontraszelektív is lehet, ha az IQ alapján választ valaki.
Én is azt hittem egy időben, hogy majd a magas IQ-m megdolgozik helyettem a sikerért, de nem így lett.
Sőt, ami sikert eddig elértem, az mind másféle képességeimnek volt köszönhető, melyek sokszor jóval kevésbé kiemelkedőek, mint az IQ pontszámom.
Mindez a nőkre hatványozottan igaz(ne mondja nekem senki, hogy két peckes mellel vagy okos, taktikus helyezkedéssel nem ért el összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket, mint a nyers intelligenciájával).
Egy ehhez hasonló kérdésre az emberek ösztönösen hazudnak még mauknak is. Természetesen a nagyon szembetűnően alacsony intelligencia kizáró ok, de ebből nem következik egyáltalán, hogy valaki igényes a másik magas IQ-ra is.
Analóg azzal, ha egy lány nem hajlandó járni egy 150 magas sráccal, mert ettől még nem jelenthető ki róla, hogy csak a magas srácokat kedveli.
Valamit tisztázzunk.
Az, hogy én a magas IQ-hoz vonzódom, nem azt jelenti, hogy minden más tényező jelentéktelen. Természetesen a vonzalmam számtalan tényező együttállása határozza meg (a külsőtől kezdve az érzelmi intelligencián át az értékrendig). De mindezek közül az ELSŐ és LEGFONTOSABB az IQ. Ez kelti fel a figyelmem. Amíg nem tapasztalom meg az illető intelligenciáját, a többi tényezőre fel sem figyelek. A legtöbb embernél a külső alakítja ki az első benyomást, a "tetszik"-"nem tetszik" döntés meghozatalát, és utána kezdik el figyelni, hogy egyébként az illető megfelel-e az igényszintjüknek. Pl. társkeresőn kép alapján eldől, hogy meg akarják-e ismerni, vagy sem.
Nálam ez az előszűrő az IQ.
Meg kell jegyeznem, nem csak a párválasztásban érvényesül ez nálam, hanem az élet minden más területén is. Nem tudok olyan munkahelyen dolgozni, ahol a főnök nem elég intelligens (nem tudom tisztelni), olyan filmeket, sorozatokat nézek, amelyekben a főhős extrém intelligenciával rendelkezik, stb. stb.
Rendben 27-es, ha ez így van, akkor maximális respect neked, mert külön állatfaj vagy.
Én sem vagyok ilyen. Nálam az intelligencia bizonyos szint alatt csapja meg a vészcsengőt, épp ahogy a külső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!