Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Van, aki az intellige...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Van, aki az intelligenciára hajt es vonzo szamara egy okos ferfi?

Figyelt kérdés

2016. máj. 19. 08:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Az exem rendkívül intelligens volt, okos, művelt. Mindig büszke volt rá, sokszor kérkedett vele. Ő volt a megtestesült két lábon járó lexikon.

"Cserébe" a béka segge alatt volt az EQ-ja (érzelmi intelligencia), úgy beszélt, olyan idegen szavakkal, hogy még hasonló diplomás emberek sem értették, mit is akar mondani....

Ez az intelligens ember azonban full életképtelen volt, munkanélküli éveken át, a tudását kamatoztatni ill. hasznosítani nem tudta.

Azóta sokkal óvatosabban kezelem az intelligens férfiakat, de a mostani páromnál az EQ nagyon magas szerencsére, és így határozottan jobban jártam :-) (Amúgy meg nem hülye, nem arról van szó)

2016. máj. 19. 09:40
 12/28 anonim ***** válasza:

Nekem az az elsõdleges szempont.

19/L

2016. máj. 19. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
Igen, szamomra az intelligencia, a tisztelet es a csaladszeretet a harom legfontosabb egy ferfiban. Persze mas dolgok is vannak, de ez nalam az eloszuro.
2016. máj. 19. 10:46
 14/28 anonim ***** válasza:

Nálam az első és legfontosabb szempont volt a magas (átlagon felüli) IQ és műveltség. Egyszerűen ehhez tudok vonzódni, ez varázsol el, úgy, mint másokat mondjuk a külső. Utána jön a többi szempont, amelyek szintén fontosak, de az IQ az alap, a beugró, hogy egyáltalán szóba álljak valakivel.

Hosszú távon nekem megérte így választani, mert a párom a mai napig csodálom és tisztelem az esze miatt, újra és újra beleszeretek.

(Természetesen sok más, pozitív tulajdonságával együtt értékelem.)

2016. máj. 19. 10:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont egy olyan példa jutott eszembe, mint a 11-esé. Szerintem az intelligenciához hozzá tartozik az egészséges egoizmus is, viszont ha túlzásokba esik valaki, az már inkább visszataszító.

Szeretem, ha a párom tájékozódott, intelligens, de azt utálom, ha ezzel felvág valaki, mert azt már pont nem tartom intelligens viselkedésnek. Utálom ha valaki olyan szavakat hangoztat, amiről talán ő sem tudja mit jelent, engem meg frusztrál, kicsit nagyzolónak érzem ezt a stílust.

A másik kedvencem, amikor valaki intelligensnek képzeli magát és el is hiszi magáról, de sajnos a közelében sincs...

Szóval egy valóban intelligens férfi, aki ezt megfelelően kezeli, igenis vonzó.

2016. máj. 19. 11:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Legfontosabb.Iszom a szavait es van hova fejlodnom.Sosem unatkozok mellette es engem ezzel ujra es ujra elvarazsol.Nyilvan ha elszallna magatol akkor taszitana.De pl a jo humor -ami a legtobb nönel alapkriterium- is az intelligenciaval kezdodik.
2016. máj. 19. 12:28
 17/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugye tudod, hogy ez így egy fals kérdés volt?

Melyik nő mondaná azt, hogy neki nem fontos? Mindenki kikezdené.

Ezzel csak arra kapsz választ, hogy mit gondolnak, a standard szerint fontosnak kéne-e lennie az intelligenciának a nők számára?

Ez analóg azzal, ha megkérdezed a férfiakat, hogy buta nővel járnának-e.

Mit gondolsz, kapni fogsz valódi választ?

Szerinted bárki is bevallaná, hogy a kerek seggnek elnézzük, ha sötét a buksi?

Én is elnéztem már, a haverjaim is és fogadni mernék, hogy te is. Segge és agya válogatja, de van az a kombináció, ahol nem fogsz nemet mondani.

Azért is érdekes ez, mert nem kommutatív, vagyis ha a kérdés az, hogy elnézzük-e a rossz segget, ha cserébe okos a lány, már sokkal őszintébb válaszokat fogsz kapni.

Amúgy csak jelzem, hogy a női bugyi átnedvesítéséhez nem fontos az IQ, sőt az IQ effektíve semmihez sem fontos, nem jó indikátor.

2016. máj. 19. 12:53
 18/28 anonim ***** válasza:

Én már egészen kiskoromtól nagyon intelligens voltam, viszont ezzel együtt rendkívül későn érő típus is. Hiába 150 körüli az IQ-d, ha az EQ-d a nullához konvergál.

20 évesen lett csak először barátnőm, az is elég szar kapcsolat volt. Aztán szépen lassan "felnőttem" lelki értelemben is, tavaly pedig életemben először szerelmes is lettem; voltak normális, boldog kapcsolataim. Ma már kimondhatom, hogy általában vonzónak tartják a személyiségemet. Az IQ-m pedig semmit nem változott.

2016. máj. 19. 12:55
 19/28 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy beszélgettem már olyannal, illetve én próbáltam beszélgetni olyannal, akinek a külsejével nem lett volna baj, de nem értettünk szót egymással, úgyhogy felejtős. Ha pálya lenne nálam az egyéjszakás kaland, max, arra jó lehetett volna egy ilyen is, de engem az nem vonz, hosszú távú kapcsolat a célom, ott meg zavaró, ha nagy a különbség ilyen téren. Nem baj, ha másban vagyunk tájékozottak, jók, okosak, de számomra fontos, hogy legyünk némileg azonos szinten, tudjunk egymással beszélgetni, ne az legyen, hogy nem értjük egymás poénjait, mert nem tudjuk, min kellene nevetni, legyen meg egymás felé a kölcsönös tisztelet, érdeklődés, ne legyünk fölényesek egymással, ez számomra része az intelligens viselkedésnek. Engem legutóbb pont egy olyan férfi nyűgözött le, aki elismeri, hogy valamiben jobb vagyok nála és nem ciki neki segítséget kérni, míg korábban a legtöbb férfi ezt szakmai féltékenységgel reagálta le, meg hogy egy nő ne értsen már jobban ilyen dolgokhoz. Ő meg pont ezzel érte el nálam, hogy többet jelentsen számomra másoknál, erre figyeltem fel, ez tartja fenn az érdeklődésemet felé, amióta ismerem, ehhez a külső vonzódás kevés lenne tartósan.

Most lehet kiabálni, hogy biztos hazudok, meg lepontozgatni, nem érdekel, akkor is így van. Nekem ezek ugyanúgy lényeges dolgok, mint az, hogy pl. ne dohányozzon a másik fél.

2016. máj. 19. 13:07
 20/28 anonim ***** válasza:

Én férfiként azt vettem észre, hogy amelyik lánynál lényegesen okosabb vagyok, azok lekoptatnak.

Azok a lányok, akik okosak, talpraesettek, azokkal könnyen megtalálom az összhangot.

Összességében hátrányként élem meg, mert lényegesen leszűkíti a kört lánykeresésnél.

2016. máj. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!