Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez igaz?

Figyelt kérdés
Egy nőt jobban vonzanak az olyan pasik akik nem adják könnyen magukat vagyis akiket nehéz megkapni. Akik titokzatosak nem adják egy hamar a nő tudtára ha akarnak valamit.Esetleg ez nem minden esetben igaz.
2016. máj. 18. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Figyelj,az is csak addig vonzóbb,míg nem kapjuk meg. Onnantól már tök mindegy Meddig kérette magát.
2016. máj. 18. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Én nem szeretném, ha a pasi kéretné magát.

Nekem inkább úgy jönne le, hogy nem akar tőlem semmit (hiszen pont, hogy a férfiak szoktak kezdeményezni), és hagynám a fenébe.

2016. máj. 18. 17:34
 3/11 anonim ***** válasza:
sztem nincs így :b
2016. máj. 18. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Én sem úgy értettem, hogy szeretem ha a férfit kell meghódítani. De ha van 2 pasi,aki tetszik, az egyik 2 szó beszélgetés után randira hív, a másik meg fenntartja az érdeklődésem,de nem sieti el a dolgát,akkor ez azért jobban izgat.
2016. máj. 18. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem eddig mindig abból lett mély, évekig tartó kapcsolat, ahol hipp-hopp összejöttünk, már első találkozásra.

Volt olyan, hogy hónapokig ismerkedtünk, húztuk egymás agyát (vagyis inkább ő az enyémet). Aztán összejöttünk rendesen és pár hónapra rá szakítottunk. Szóval a titokzatosság arra jó, hogy megszerezz valakit (nekem piszkálta az önbecsülésemet, hogy nem tudja eldönteni, hogy akar-e tőlem valamit), de nem garancia arra, hogy működni is fog hosszútávon.

2016. máj. 18. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Én pont hogy kerülöm az ilyen pasikat.
2016. máj. 18. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
A lányoktól ezt hiába kérdezed, fogalmuk sincs a saját működésükről. Egyébként igen, igaz.
2016. máj. 18. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
A nőknek szigorúan az a pasi kell, amely a többi nőnek is. Egy pár jófickóért megy a harc, azokat egymás elöl probálják meg elvenni, értelmetlen szexkapcsolattal, a férfiak többségét meg le se...
2016. máj. 18. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont itt kerdezed meg GyK-n? Az elkeserdett pasik fognak valaszolni, nem a lanyok, lasd 8-as. :DD
2016. máj. 18. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz
2016. máj. 18. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!