Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testalkat-magasság vagy arc számít jobban nektek lányok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 16:13
1/12 anonim válasza:
Testalkat-magasság,amennyiben kellemes/megszeretheto arcra.Hozzateszem magas vagyok tehat egy alacsony lanynak nem feltetlenul kriterium hogy a pasija magas is legyen.
3/12 anonim válasza:
Ilyen sorrendben. Lehet akármilyen jóképű vagy magas a pasi ha kövér vagy sovány és lehet akármilyen jó teste vagy szép arca ha alacsonyabb mint én. Viszont az arc a legkevésbé fontos ám ha nagyon csúnya az arc akkor lehet bármilyen jó a test vagy lehet magas akkor sem érdekel.
4/12 anonim válasza:
Az ,hogy normális legyen,nem ordenáré bunkò,vagy abberrált közönséges figura legyen az illető.-mint itt minden második személy.
Ha valaki nem született szép arccal,dolgozzon a testén ha az egyik vonzò
rajta,már jó.
6/12 anonim válasza:
Kihagyták a lányok azt a kritériumot aminek senkise tud megfelelni, csak néhámy világsztár meg a suli legmenőbbjei.
7/12 anonim válasza:
Úgy tűnik, én vagyok a kivétel. Nekem az arc a legfontosabb ezek közül. A Magasság azért nem, mert magam is elég alacsony vagyok, nálam alacsonyabb férfi azért nem sok van. A testalkatnál előny, ha átlagos vagy kicsit sportosabb, de a párom pl. kifejezetten túlsúlyos és meg tudtam barátkozni vele, mert az arca és a személyisége tetszik. Ha valakinek visszataszítónak tartom az arcát, akkor lehet akármilyen hiperszuper teste....
8/12 anonim válasza:
Arc egyértelműen. :)
A magasság csak olyan szempontból, hogy nálam azért legyen magasabb valamivel, főleg, mivel 172 centi vagyok. Testalkatra a vékonyka srácok jönnek be, de ez nem olyan fontos, nem emiatt fog megtetszeni, vagy nem tetszeni valaki,
10/12 anonim válasza:
Nekem is inkább az arc számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!