Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10-es skálán mennyire értékelnétek az alábbi képen látható férfit? Köszönöm minden választ!
10/4.
A gyerek egyszerűen ilyen tipikus creep fejű, nagyranőtt óvodás. Gyerekes póló, idétlen frizura.
Az arcát nem minősítem, mert az egyéni ízlés kérdése! Tehát az értékelésem csupán a kisugárzására és a stílusára vonatkozik.
Egy laza ing és egy stílusos hajvágás, valamint egyenes tartás sokat dobna rajta. Plusz ahogy nézem egy-két kilót le is adhatna.
Szerintem teljesen átlagos pasi. Ha az átlagot 5-nek vesszük, akkor 5-ös, bár szerintem inkább felfelé billen, szimpatikus arca van. A haja tényleg kicsit ovis, de amúgy nincs vele gáz. Az, hogy mosolyog, pluszpont. Ha belsőre megfelelne, nem utasítanám el.
25/N
A képen látható srác tényleg kicsit ilyen nagyra nőtt ovodás. Én azt mondom 5/10.
Viszont őszintén meglepődtem az itteni kommenteken, mert az életben ennél rosszabb statisztikát látok, akár a Tinderen, akár a való életben.
F
Az orra kicsit nagy az én ízlésemnek, de ha növesztene nagyobb borostát/szakállat, kezdene valamit a hajával és még a közös hullámhossz is meg van (vicces, érdekes, okos), akkor szívesen ismerkednék vele, ha egyedülálló lennék. Iron Maiden póló plusz pont nálam is. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!