Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 10-es skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10-es skálán mennyire értékelnétek az alábbi képen látható férfit? Köszönöm minden választ!

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 17. 13:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tök átlagos, 5-10 pontig bármi lehet személyiségtől függően.

A hajával tényleg kéne valamit kezdeni :(

A póló okés, hiszen valami lazább rendezvényen van, ha a mindennapokban nem ezt hordja.

2016. máj. 17. 13:46
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

Nem pontozgatok, de szerintem semmi gáz nincs vele.

Normális arc, semmi torz vonás, normális testalkatnak tűnik, tehát nem egy fogpiszkáló és nem is egy zsírdepó, egy teljesen átlagos pasi, és kész.

Ha a hangja és a kisugárzása kellemes, élőben nem lehet gondja a csajokkal. :)

Akinek a világos bőr-világos haj-világos szem kombináció tetszik, annak be fog jönni.

Aki szerint nulla: akkor most képzeljétek el ecset fejjel, négerre szolizva, trendi cuccokban, homártatyóval a vállán, Iphone-nal az egyik kezében, és Starbucksos pohárral a másikban, egy méregdrága plázában: ugye, milyen kis cuki? :P

2016. máj. 17. 13:49
 13/34 anonim ***** válasza:
25%
Egyetértek 2-el,nálam is nulla. külsőleg. ha megismersz vkit más,mert lehet h megkedeled.
2016. máj. 17. 13:50
 14/34 anonim ***** válasza:
59%

Nálam a kisugárzás számít, az itt nem jön át:)

Amúgy átlagos fiú, többet is kihozhatna magából.:)

2016. máj. 17. 13:54
 15/34 anonim ***** válasza:
3-4
2016. máj. 17. 13:54
 16/34 anonim ***** válasza:
61%

Na amúgy

1) valszeg a kommentelők nagy része nem nő

2) ha tényleg ez a gyk-s nőknek véleménye egy teljesen rendben lévő srácról, ne csodálkozzunk, ha utána jönnek a rosszindulatú, nőgyűlölő, felszínes hozzászólások

kérdező (vagy kérdező képén szereplő férfi) teljesen rendben vagy, mint mondtam korábban, a hajon változtatnék, de külsőre nincs veled semmi nagy gond

!!

2016. máj. 17. 14:08
 17/34 anonim ***** válasza:
40%
A zenei izlese jo :)
2016. máj. 17. 14:10
 18/34 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik, de ez ízlés kérdése. Objektíven nézve nincs vele gond.
2016. máj. 17. 14:32
 19/34 anonim ***** válasza:
Nálam 5.
2016. máj. 17. 14:46
 20/34 anonim ***** válasza:
49%

A mosolya kicsit erőltetettnek tűnik nekem, egyébként semmi gond nincs vele. Bár ahogy előttem is írták, egy előnyösebb frizurával fényéveket dobhatna magán, meg szerintem egy kis borostával is.

Pontozgatni nem szeretek, de fogalmazzunk úgy, ha megismerkednék vele és tetszene a személyisége, semmi akadálya nem lenne egy kapcsolatnak. :D (Ha meg ebben a pólóban jönne egy randira, én az AC/DC-semben mennék :P)

2016. máj. 17. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!