Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok tisztában a méretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok tisztában a méretekkel:D Szóval egy melltartónál melyik a legnagyobb és melyik a legkisebb méret?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

Minél nagyobb a szám, annál nagyobb mellre való (pl 75-ös kis mellre való, 100-as már nagy mellre).

Vannak betűk is a számok mellett: A B C D vagy E

Ezek is egyre nagyobbak A-tól haladva.

2010. ápr. 9. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 9. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

ne haragudjatok, de szerintem egyik válasz sem volt pontos.. első: a számok nem pontosan azt jelzik, hogy mekkora a méret... hanem hogy az adott hölgyikének milyen széles a háta, persze nagyobb mellnél lehet ez a szám nagyobb.

az "igazi méretet" a kosár adja, A a legkisebb, a többi értelemszerűen abc sorrendben növekszik. Egy C kosaras mell már egész nagynak számít (átlagot tekintve).

A legtöbb nőnek B kosaras melltartója van,úgy olvastam.

2010. ápr. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!