Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Milyennek kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyennek kellene lennie ahhoz egy tőletek 15-20 évvel fiatalabb lánynak, hogy tartós párkapcsolatba lépjetek vele?

Figyelt kérdés

Tehát nem csak egy-két numerára gondolok, hanem valósi kapcsolatra.

A hülye válaszolnak elejét véve (bár úgyis lesznek) általánosságban érdekel a kérdés, mert az idősebb férfiak érdekelnek, de tisztában vagyok vele, hogy ekkora korkülönbség mennyire megnehezíti (avagy lehetetlenné teszi) a dolgot.

Egy 40-45 éves férfi már jó esetben kialakította az egzisztenciáját, családja van/túl van egy-két váláson, nyilván sokkal érettebb/komolyabb, mint egy huszonegynéhány éves lány.

Szóval mi az, ami nálatok kizáró ok egy fiatalabb lány esetén (pl. komolytalan, nincs kialakult egyénisége, bulizós stb.), és melyek azok a tulajdonságok/dolgok, amelyek megléte esetén elképzelhetőnek tartanátok egy ilyen kapcsolatot?

Köszi előre is az adekvát válaszokat!

24/L

2016. máj. 15. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a 40 fölötti korosztályban keresgélsz. Ugye tisztában vagy azzal, hogy a valamirevaló ilyen idős korban már családos ember? Azzal is tisztában vagy, hogy ez az a korosztály, amikor a férfi úgy érzi, megtette kötelességét, most már kicsit lazíthat. (Ez nagyon sokuknál azzal jár, hogy mire betöltik az 50-et, kopasz, pocakos öregember lesz belőlük.) Azzal is tisztában vagy, hogy a veled majdnem egykorú lányával kell megvívnod a szeretetéért?
2016. máj. 15. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Jo melle! :D
2016. máj. 15. 19:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Abból kiindulva amiket írtál, van alapja a kérdésednek. Te egy olyan lány vagy aki kitűnsz a tömegből, ami egyébként nem is baj. Az érett gondolkodás soha nem hátrány (legalábbis annál aki komoly kapcsolattal számol) de szerintem egy picit túllőttél a célon. a 30 év körüli korosztállyal mi a gond?

Egyébként én sem tartom magam hülye gyereknek (mások sem) de érzéseim szerint mi nem ugyanazt az utat járnánk. Viszont vannak a korosztályomban olyan férfiak akik pont a hozzád hasonló lányt keresik csak nem igazán találják mert olyan mint a fehér holló. Nekem csak az az egy dolog nem jött le, hogy miért toltad ki ennyire a korhatárt.

2016. máj. 15. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Ehhez először is az kellene,hogy egy komoly felfogású 24 éves nő éppen velem képzelje el a hosszútávú jövőjét.:)

Részemről kortól függetlenek az elvárásaim és nincs köztük egy sem ami ne lenne teljesíthető egy intelligens nő számára.

Nekem nincsenek gyerekeim,se ex feleségem,szóval a múltam semmilyen formában nem befolyásolná a közös jövőnket.

A gyerek kérdés tényleg gondot jelenthet,de nem csak szülés útján lehet gyereke az embernek.:)

2016. máj. 15. 20:53
 15/15 A kérdező kommentje:

#13-as válaszoló, jogos, egyébként reálisan a 30-as korosztályban reménykedem. És ez nem is elrugaszkodott.

A kérdést azért tettem fel így, mert a 40-es korosztályból is volt már sok olyan férfi, aki tetszett. Hosszútávú kapcsolat egyel jött össze majdnem (bár ő letagadhatott volna 5 évet), de végül nem lett, egyikünk sem látta jövőjét a dolognak. Jobb is, mert azóta ő külföldre ment a karrierje után:) Talán pont a hivatásközpontú élete volt az oka annak, hogy eddig mellette sem maradt meg sok nő az korosztályából, engem viszont ez a része nem zavart./

2016. máj. 15. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!