Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párkeresés reményében jártok ide? Vagy miért vagytok itt?
Sok kérdésnél úgy tűnik, hogy az emberek inkább egy jó beszélgetésre, esetleg egy kis társkeresősre, ismerkedésre vágynak. Persze vannak kérdések ahol a nők hevesen tiltakoznak az ismerkedés ellen. És ugye mindig vannak bunkó pasis ismerkedős üzenetek.
Bevallom, én is egy kicsit ismerkedési jelleggel írok időnként. Szívesen megismernék valakit, akinek belső értékei is vannak és nem külsőségek alapján lehet elkezdeni vele ismerkedni. Valami megbízható, szilárd, de mégis színes és kedves egyéniség... Többször is kialakult valakivel privát üzenetváltás, sok embert ismertem meg itt. És valahogy mostanra sem untam meg az itteni ismerkedést. Bár az emberek mentalitása mintha változott volna.
Továbbá én azt vettem észre magamon, hogy elgondolkodni valakinek a problémáján, párkapcsolatán meg véleményt nyilvánítani, ezek mintha építenék vagy fejlesztenék a személyiségem. Nektek mi a véleményetek erről?
Néha én még reménykedem benne, hogy találok valakit, aki szolid, csendesebb, félénkebb, esetleg visszahúzódóbb, olyan tipikus "rendes-jó". Aki talán azért jár fel erre az oldalra, mert introvertáltabb. Meg nem szereti a mai szórakozóhelyeket és a kinti világ felszínes ismerkedési szokásait.
Egyébként aki ismerkedési céllal jár fel ide, van valami elképzelése, hogy kit keres?
Haydi Gidelim-nek:
Akkor visszaszívtam.:)
Én 1300 km-t utaztam a szerelmemért elég gyakran.
Omnia vincit amor. :))))))
Érdekel az emberi természet, különösen a problémás része, ami leginkább a párkapcsolatokban ütközik ki. Sokat tanulok mások hibáiból és azért vannak normális gondolkodásúak is itt.
Harmonikus párkapcsolatban élek, ismerkedni nem szoktam, de ha valaki értelmes kérdést tesz fel privátban, arra válaszolok.
Nagyon jó kèrdès!
Itt találom meg talán a legjobban önmagam.
A való èletben nem mindig találsz egy bizonyos tèmában beszèlgető társat.Itt találsz, ès segíthet sokszor egy jó társalgás.
Ès igen!!! Úgy gondolom ,hogy az emberekben benne van mèg mindig a segítő szándèk, a vágy arra ,hogy írjunk privát üzeneteket, hogy szemèlyessè tegyük egymás gondolatait ( nem ismerkedèsre gondolok) .
Igen úgy gondolom mint te kèrdező ,hogy formál minket , èpíti a szocializálodásunkat, edzi a kommunikáció kèszsègünket ès az elmènket.
Az emberi elme, milyen bonyolult mègis milyen kèzenfogható èlmènyekre ,èrzèsekre, kontaktokra vágynak....
Èn rám igaz hogy introvertált a szemèlyisèg jegyem.Ezeregy teszt kitöltése után is ez jön ki.
Nincs "introvertáltabb" emberi jellem.
Vagy az valaki vagy nem.Ez adott.
Èn sokat fejlesztem magam, olyan munkát vègzek amiről eszedbe se jutna ,hogy èn legbelül milyen vagyok.A napi 8-9 órát nem gèpek társaságában töltöm, hanem emberek százaival kell szót èrtenem .
Ès sokakban èrvènyesül az ide látogatás a pár keresèstől az egyszerű flörtig bezárólag...mèg foglalt egyèneket is izgat az a tèny ,hogy itt lehet...mert úgy is messze van ,vagy mert van egy jelszavam ès nem lèphet be senki helyettem.
Ès lehet ezèrt sokan lepontoznak , de mióta regisztráltam ide, a facebookot elis felejtettem.
Pedig már úgymond nèpbetegsèg.Mèg az állásinterjún is ami csoportos jellegű volt, az a pittyegő hang szólalt még mikor bemutatkozni kèszültem.
Biztos ismeritek mikor chatelnek ès ír a másik fèl.
Lehet hogy vicces de szerintem ott a jellemét ès a mentalitást csak roncsolják.
Szomorú ,hogy csak szinte èn látom így a korosztályomból.
25èves nő vagyok , nem vagyok "vèn" ,de látom ,hogy hogy eldeformálja a fiatalságot ez a mánia.
Ès mièrt járnak ide ismerkedni???!
Mèg a buszon csak a facet nyomkodják mindenhol.
Beszèlni nem tudnak , hangulat jelek nèlkül.Az átlag sajnos.Talán ezèrt jövünk ide egy pletyka miatt, vagy èpp tartalmas beszèlgetèsèrt.Vagy èpp èletünk szerelmèèrt.
Én nő keresés reményében. Néhánnyal már leveleztem, beszélgettem telefonon. Volt akivel találkoztam.
Egyedül élek. Teli van az oldal magányos emberekkel.
53F
Ide konkretan azert jarok, hogy tanuljak masok hibaibol. Jo megismerni, hogy ki hogyan, mikent oldja meg a problemait.
Egyszer volt egyebkent, hogy innen valakivel megismerkedtem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!