Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti párkeresés reményében jártok ide? Vagy miért vagytok itt?
Sok kérdésnél úgy tűnik, hogy az emberek inkább egy jó beszélgetésre, esetleg egy kis társkeresősre, ismerkedésre vágynak. Persze vannak kérdések ahol a nők hevesen tiltakoznak az ismerkedés ellen. És ugye mindig vannak bunkó pasis ismerkedős üzenetek.
Bevallom, én is egy kicsit ismerkedési jelleggel írok időnként. Szívesen megismernék valakit, akinek belső értékei is vannak és nem külsőségek alapján lehet elkezdeni vele ismerkedni. Valami megbízható, szilárd, de mégis színes és kedves egyéniség... Többször is kialakult valakivel privát üzenetváltás, sok embert ismertem meg itt. És valahogy mostanra sem untam meg az itteni ismerkedést. Bár az emberek mentalitása mintha változott volna.
Továbbá én azt vettem észre magamon, hogy elgondolkodni valakinek a problémáján, párkapcsolatán meg véleményt nyilvánítani, ezek mintha építenék vagy fejlesztenék a személyiségem. Nektek mi a véleményetek erről?
Néha én még reménykedem benne, hogy találok valakit, aki szolid, csendesebb, félénkebb, esetleg visszahúzódóbb, olyan tipikus "rendes-jó". Aki talán azért jár fel erre az oldalra, mert introvertáltabb. Meg nem szereti a mai szórakozóhelyeket és a kinti világ felszínes ismerkedési szokásait.
Egyébként aki ismerkedési céllal jár fel ide, van valami elképzelése, hogy kit keres?
A párkapcsolatok, emberek, stb. témakörökben előfordul, hogy az emberek ismerkedési szándékkal írnak. Úgy érzem, hogy sokan valóban azért vannak fent, hogy kicsit kiírhassák magukból a problémáikat, így megnyugodjon a lelkük. Bár sajnos a trollok elszabadultak, így sokszor látom, hogy egy amúgy is padlón lévő emberbe még jobban belerúgnak.
Jómagam inkább azért, hogy ha van tapasztalatom, akkor megoszthassam és segíthessek, bár nem zárkózom el az ismerkedéstől sem.
Ezen kívül van néhány olyan válaszoló, akik azért elég bölcsnek mondhatóak a válaszaik alapján, ezért néha előfordult, hogy írok nekik egy-egy speciálisabb esetben. Eddig kivétel nélkül nagyon rendesek voltak, így az emberismeretem nem tévedett.
Nem érzem azt, hogy az általam nyújtott segítség és a tanácsok fejlesztenék a személyiségemet.
Vannak olyan témakörök (ez is) amikbe akkor írok, ha rossz passzban, vagy padlón vagyok. Így az, hogy segítek valakinek megnyugtat, és egy kicsit jobb kedvre derít. Eltereli a figyelmemet a saját problémáimról.
Utolsó hozzászólóval nem értek egyet.
Ha szimpatikus valaki és igazán akarsz vele találkozni, nem számít, hogy hol élsz, Bp-en, vidéken, tanyán stb. Nem akarod eléggé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!