Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha elvették a kedvem attól amit imádtam?

Ha ennyire könnyű elvenni a kedved akkor jobb ha még most elveszik és nem miután elvégezted és az első kudarc után otthagyod a szakot.
Egyébként szerinted mit fogsz kezdeni egy történelem szakkal? Szerinted meg fogsz tudni élni belőle?

Gratulálok a párválasztáshoz, barátnőd biztosan egy nagyon mélyérzésű, támogató társ lehet, aki a legkevésbé sem felületes és buta (remélem érzed a szarkazmust). A barátnőd és az anyja szerint egyértelműen attól lesz valaki férfi, és akkor él férfihez méltó életet, ha előteremti minél előbb az egzisztenciát a csajnak. Tehát konkrétan a barátnőd azt várja, hogy a segge alá told a kocsit, a házat stb., és ezért cseszi a csőrét, hogy te még tanulsz.
Racionálisan gondold végig: ha most otthagyod az egyetemet, mi a lókukit kezdesz magaddal? Milyen munkát végzel majd végzettség nélkül, egy félbehagyott egyetemi képzéssel a hátad mögött? Biztosan olyan társat akarsz magad mellé, aki semmilyen szinten nem motivál, nem támogatja az álmodat, hanem még keresztbe tesz és elveszi a kedved?
Nem tudom, hány éves vagy, de tanulni sosem ciki. A barátnődnek inkább örülnie kéne, hogy milyen szenvedéllyel tanulsz, mennyire lelkiismeretes vagy. Mi is egyetemre járunk a párommal, mind a ketten, és nem várom el tőle, hogy legyen autója, lakása, azt sem várom el, hogy dolgozzon, mert az elsődleges cél az, hogy meglegyen a diplomája. Majd utána dolgozik. Ahogy én is. Én támogatom a céljai megvalósításában, ő is támogat engem.
A barátnőd hány éves egyébként, és mit csinál? Gondolom ő már dolgozik, van autója és lakása, ugye? Vagy csak tőled várja el, hogy mindezt számára előteremtsd?

1. Nagyon csodálatos és kedves barátnőd van, hogy abszolút nem tud támogatni.
2. Plusz az anyjának mi köze és beleszólása van,a Te életedbe?!
Ne hagyd ott, amit csinálsz, amit elértél. Vagy szakítsd meg a lánnyal a kapcsolatot, vagy kérd meg, hogy álljon melletted, mert rossz vége lesz, ha nem hagyja ezt abba.

Oh a csajod is gazdag... ja nem.
Keress mást!

"más tud menni a tanulás után külföldre dolgozni, hogy legyen kocsi és lakás is, csak én vagyok ilyen fogyatékos és semmirekellő lusta."
- De hát még tanulsz, nem? Ha már végeztél volna, akkor érthető lenne, hogy ilyet mondanak (de még akkor sem elfogadható, mert nulla közük van hozzá).
- Az ő tökéletes kislányuk miért nem ment akkor ennyi erővel tanulás után külföldre dolgozni, hogy megszedje magát?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!