Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő abortusznál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő abortusznál?

Figyelt kérdés
Hogyan csinálják, (ez lenne az első) kötelező e bent maradnom egy éjszakát? Mennyibe kerül körülbelül. Első teendők előtte? Magamra vagyok maradva teljesen. HELP!
2010. ápr. 9. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nem kötelező bennmaradni,30-40ezer körül van,de önkormányzatnál kérhetsz támogatást szociális alapon,ugy tizenezer csak

előtte teendő nemnagyon...

keriteni egy barátot/rokont,aki segit h lelkileg tultedd magad rajta...

2010. ápr. 9. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nekem még nem volt abortuszom, de legjobb tudomásom szerint ha magánúton csináltatod, akkor olyan 50-60ezer forint. Azt, hogy mit kell tenned előtte az orvos elmondja. Mikor anyukám volt bent a kórházban volt egy szobatársa, ő mesélte ezeket. 60ezret perkált le a dokinak. Reggel bement, kapott valami injekciót, kikaparták majd este vagy másnap (nem emlékszem pontosan) mehetett is haza.

Az, hogy hogyan zajlik nos, azt tényleg nem tudom. Kaparásról hallottam eddig, de hogy ott konkrétan mit csinálnak... nem tudom.

2010. ápr. 9. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem missedem volt , mert a baba szíve nem kezdett el dobogni. Szerintem családvédelmishez kell elmenni, majd 3 napra rá vissza. Úgy hallottam, hogy ott adják ki a csekket és a doki ezekután megmondja, hogy mikor kell befeküdnöd. A kórházban már ugyanaz az eljárás mint nekem volt az elhalt terheségnél. Reggel éhgyomorra mentem, délelőtt altatásban megcsinálták. Az ágyamban ébredtem. Mindenki mehetett haza ebéd után, én csak este mivel oxitocint kaptam.Ha első terheségmegszakításod akkor előtte való nap kell befeküdni, mert tágítani fognak. Sajnálon, hogy egyedül maradtál!
2010. ápr. 9. 12:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére még nem volt, de a barátnőmnek igen. Nőgyógyász - vérvétel - vércsoportmeghatározás - családvédelmi szolgálat - ott adják a csekket (2008-ban 24000 FT volt), ide 3 nap múlva kell visszamenni a befizetett csekkel (ez a gondolkodási idő), kiadják az egedélyt, utána vissza az orvoshoz, aki ad időpontot.
2010. ápr. 9. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
miért akarod megölni a saját gyerekedet? nem lenne egészséges vagy megerőszakoltak, vagy mi ??
2010. ápr. 9. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Utlsó!

Ne ítélkezz, hogy ne ítéltessél!

Nem tudsz semmit a kérdezőről, a körülményeiről, nem ahhoz kért tanácsot, hogy megtegye-e. Biztos meg van az oka, hogy miért döntött így, ne tedd neki nehezebbé. Valószínűleg nincs más választása. Sokszor jobb egy gyereknek, ha nem születik meg.

Én sem vagyok abortuszpárti, de vannak körülmények, amikor ez a legjobb megoldás.

2010. ápr. 9. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
18 éves kor fölött már nem kell tudni róla a szülőnek sem igaz?
2010. ápr. 9. 13:39
 8/13 A kérdező kommentje:
nem kell tudni már 18 éves kor felett...Én 25 éves vagyok. Nem lenne egészséges sajnos a baba...
2010. ápr. 9. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! Ez esetben nem feltétlenül kell kifizetned az abortuszt. Ha élettel összeegyeztethetetlen betegsége van, akkor tudtommal ingyenes. Megkérdezhetem milyen betegsége van? Ne érts félre a világért sem akarok modortalan, vagy kíváncsiskodó bunkó lenni, csak azért kérdezem, hogy meg tudjam mondani szükséges-e egyáltalán az abortusz, illetve hogy kell-e érte fizetned. Orvos látott már? Hány hetes vagy?
2010. ápr. 9. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Mármint nem úgy értem, hogy az abortusz szükséges-e, mert ez természetesen a te döntésed. Én úgy tudom akkor kell fizetni az abortuszért, ha az szociális okokból történik, tehát ha az anyát a gyermek válsághelyzetbe hozza, az mindegy, hogy anyagi, vagy életmódbeli szóval mindegy, de ez a szociális ok. Ebben az esetben a 12. hétig lehet abortuszt végezni, az ára körülbelül 30 000 Ft.

Mivel te azt írod egészségügyi okai vannak, így nem hiszem, hogy fizetned kell érte, arról nem te tehetsz, ha a baba nem egészséges, de szükséges hozzá egy orvosi diagnózis, tehát ha a családodban vagy a párod családjában volt valamilyen betegség és ez öröklődhet, az még nem feltétlenül öröklődik, tehát orvosnak alá kell támasztania, hogy valóban örökölte a magzat a betegséget.

2010. ápr. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!