Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy vagytok ezzel, elvárha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok ezzel, elvárható? Egy kapcsolatban szerintetek normális az, hogy a felek dugdossák egymás elől a telefonjaikat?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolatban szerintetek normális az, hogy a felek dugdossák egymás elől a telefonjaikat?

A párom egyszer lebukott, hogy túl bizalmas kapcsolatot (állítása szerint közeli barátságot) ápolt az exével, hatalmas vita volt, de megbeszéltük, azt mondta, bármikor belenézhetek a telefonjába, és meg is tettem néha, mert eleinte nagyon bizalmatlan voltam. Nem találtam semmit. Természetesen ez fordítva is így van. Tudja a feloldókódomat, előtte nyomkodom a telefonomat, otthagyom, ha mondjuk elmegyek fürdeni, akárhova, az utóbbi időben azonban ő mindenhova viszi magával, vagy kikapcsolja és beleteszi a táskájába.

Véleményem szerint ez azért is lehetséges, mert nem szeretné, hogy a telefonjába turkáljak, ez érthető valahol. De valahol meg úgy érzem, hogy egy jó kapcsolatban nincsenek titkolózások egymás előtt. Nekem nem probléma, ha néha belenéz a telómba, hisz semmi olyan nincs benne, amit ne láthatna, vagy nem szeretném, hogy lásson.

Nyilván nem arról beszélek, hogy folyton a másik telefonját vizslatjuk, de azért az a másik véglet, hogy inkább kikapcsoljuk és azt mondjuk, szar az aksim, mindjárt lemerülök, miközben 54%-on van...

Ti mit gondoltok erről? Vaj van a füle mögött vagy csak megunta, hogy néha belenéztem?

2016. máj. 12. 15:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem ezt a "nincs titkunk egymás előtt" dolgot.

Szerintem ez is hozzá tartozik az emberhez akár az árnyék,egy olyan szeglete magunknak amit csak mi ismerünk.

Ebböl.én sosem csináltam problémát,amikor jött ez titok dolog akkor meg mondtam voltak/vannak/lesznek titkaim,legyenek neked is.

A telóm és a szgépem is ehez a részhez tartozik-azaz nem tudja kodot egyikhez sem. Ahogy én sem tudom az övét.

2016. jún. 6. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!