Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel, elvárható? Egy kapcsolatban szerintetek normális az, hogy a felek dugdossák egymás elől a telefonjaikat?
Egy kapcsolatban szerintetek normális az, hogy a felek dugdossák egymás elől a telefonjaikat?
A párom egyszer lebukott, hogy túl bizalmas kapcsolatot (állítása szerint közeli barátságot) ápolt az exével, hatalmas vita volt, de megbeszéltük, azt mondta, bármikor belenézhetek a telefonjába, és meg is tettem néha, mert eleinte nagyon bizalmatlan voltam. Nem találtam semmit. Természetesen ez fordítva is így van. Tudja a feloldókódomat, előtte nyomkodom a telefonomat, otthagyom, ha mondjuk elmegyek fürdeni, akárhova, az utóbbi időben azonban ő mindenhova viszi magával, vagy kikapcsolja és beleteszi a táskájába.
Véleményem szerint ez azért is lehetséges, mert nem szeretné, hogy a telefonjába turkáljak, ez érthető valahol. De valahol meg úgy érzem, hogy egy jó kapcsolatban nincsenek titkolózások egymás előtt. Nekem nem probléma, ha néha belenéz a telómba, hisz semmi olyan nincs benne, amit ne láthatna, vagy nem szeretném, hogy lásson.
Nyilván nem arról beszélek, hogy folyton a másik telefonját vizslatjuk, de azért az a másik véglet, hogy inkább kikapcsoljuk és azt mondjuk, szar az aksim, mindjárt lemerülök, miközben 54%-on van...
Ti mit gondoltok erről? Vaj van a füle mögött vagy csak megunta, hogy néha belenéztem?
Kérdezted már tőle hogy miért csinálja?
Oké hogy ő nem közli hogy túl sokat kutatsz de te se őt kérdezed miért dugdossa. Persze lehet nem ad nyílt választ de az azt mutatja hogy könnyen lehet hogy tényleg van mit rejtegetnie. Akárhogy is érdemes lenne megkérdezned ahelyett hogy hagyod magadban elharapódzni a rossz gondolatokat.
Én nem lennék olyannal, aki bele akar nézni a telefonomba. Nem azért, mert bármi titkolnivalóm lenne, hanem mert a privát szférám. A barátainmal való beszélgetések nem tartoznak a páromra, ha valamit megosztanak velem, azt nem a párommal osztják meg. Nekem sem esne jól, ha egy barátom párja olvasná a levelezésünket, soha többé nem tudnék bízni benne.
És igenis vannak "titkaim". Nem megcsalás, hanem érzések, kétségek, vagy éppen meglepetések a párom számára. Elöl hagyom a telefonom, de nem turkál benne és én sem az övében. Nekem eszembe nem jutna belenézni, inkább bizalmat szavazok. És ha eljátssza, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
Szerintem aki dugdossa, rejtegeti a telefonját, jelszavakat stb annak titkolnivalója van.
Mi szoktuk egymàs dolgait hasznàlni. Volt hogy megkèrt a férjem hogy vegyem màr fel a telójàt mert épp zuhanyzott. Ő is ugyanúgy szokta az enyémet nyomkodni. Néha visszanézzük a közös képeinket , az egymàsnak írt smseket... Tudjuk a képernyő rajzkódokat, jelaszavakat a neten, mindent.
Nincs titkunk egymàs előtt.Szerintem ez a normàlis, és ez màr esküvő előtt is így volt.
Szerintem egy normális kapcsolatban az emberek nem dugdosnak egymás elől semmit, DE (és ez egy rohadt nagy de) a másik fél meg nem olvasgatja a párja üzeneteit, facebookját, meg mittudoménmilyét hanem MEGBÍZIK a párjában. Bizalom nélkül meg nincs értelme a kapcsolatnak.
Nálunk a párommal használjuk egymás gépét, telefonját, viszont nem olvasgatunk bele az üzeneteibe, mert az NEM RÁNK TARTOZIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!