Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "Kincsem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "Kincsem" "Kicsim" "Szivem" "Szivi" "Bébi" "Cica" becenevekről?

Figyelt kérdés

Nektek ezek közül melyik tetszik? melyikről mi jut eszetekbe? (mennyire kedves, aranyos, szeretetteljes). Ti milyen becézéseket használtok?

Csak érdekel. Engem a párom a fenti neveken szokott szólítani :)

L/26

2016. máj. 12. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A "kicsim" és "szívem" mellett még a "szerelmem" megszólítás játszik nálunk, és nagyon jól tud esni mindegyik.
2016. máj. 12. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Személy szerint elképesztően erőltetettnek tartom őket. Sosem szoktam ezeket használni senkinél, akármekkora szerelmem is volt az illető.
2016. máj. 12. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Én ezeket használom a párom becézésére: kincsem, kicsim, szerelmem, életem, bébi

Ő ezeket használja az én becézésemre: kicsim, édes, baba, babám, bébi

De egyébként általában a keresztnevünkön hívjuk egymást.

21N, 21F

2016. máj. 12. 12:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem a volt párom Kincsemnek szólított,és nem zavart,szerettem
2016. máj. 12. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Engem kicsimnek, bébinek, cicának hív a barátom leggyakrabban, és én nagyon szeretem. Alapból becézgetős ember vagyok. A bébiben nem látok semmi lealacsonyítót, szerintem szexi.
2016. máj. 12. 13:28
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

Miért lealacsonyító "Kincsem"

"Kicsim" "Szivem" "Szivi" "Bébi"

"Cica" becézések? Na most van 2külömböző fiú,aki ugyanazt a fajta becézést,más hangnemben mondja.Van aki durván,van aki kedvesen.Így már világos?Tehát van ijen meg olyan!

2016. máj. 12. 13:42
 17/20 anonim válasza:
43%
Nekem tetszene ha így becézgetne a párom. Ezek helyett nálunk igen gyakori a "ribi", "kurvi", " lotyó" megszólítás.
2016. máj. 12. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kincsem: aranyos.

Kicsim: lealacsonyító mintha gyereke lennék.

Szívem: ez kedves.

Szivi: nagyon nem tetszik, inkább lealacsonyító.

Bébi: nekem ez a kisbaba. Kisbabákkal mrg nem szexel az ember.

Cica: ez határeset, de általában ez sem tetszik.

Mi teljesen másokat használunk.

Cukor, Édesem, Életem, Szerelmem, Dragám, Nyuszifül.

2016. máj. 12. 13:48
 19/20 A kérdező kommentje:

Én személy szerint imádom mindet mert Ő mondja. :)

Kedvenc a Kincsem de mind aranyos Tőle.

Érdekes vélemények jöttek köszi az eddigieket. Ha van még aki szívesen leírja jöhet :)

2016. máj. 12. 13:48
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Igazából a különbség közöttük csak a vödör mérete, amibe hánynék, ha a párom így hívna (nem bántásból, ez csak egyéni preferencia).

Abszolút nem jönnek be a becéző szók, hirtelen egyre se tudnék gondolni, ami tetszik.

Az én párom egyiknek se nevez, mert nem beszél magyarul :D

2016. máj. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!