Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "Kincsem" "Kicsim" "Szivem" "Szivi" "Bébi" "Cica" becenevekről?
Nektek ezek közül melyik tetszik? melyikről mi jut eszetekbe? (mennyire kedves, aranyos, szeretetteljes). Ti milyen becézéseket használtok?
Csak érdekel. Engem a párom a fenti neveken szokott szólítani :)
L/26
Én ezeket használom a párom becézésére: kincsem, kicsim, szerelmem, életem, bébi
Ő ezeket használja az én becézésemre: kicsim, édes, baba, babám, bébi
De egyébként általában a keresztnevünkön hívjuk egymást.
21N, 21F
Miért lealacsonyító "Kincsem"
"Kicsim" "Szivem" "Szivi" "Bébi"
"Cica" becézések? Na most van 2külömböző fiú,aki ugyanazt a fajta becézést,más hangnemben mondja.Van aki durván,van aki kedvesen.Így már világos?Tehát van ijen meg olyan!
Kincsem: aranyos.
Kicsim: lealacsonyító mintha gyereke lennék.
Szívem: ez kedves.
Szivi: nagyon nem tetszik, inkább lealacsonyító.
Bébi: nekem ez a kisbaba. Kisbabákkal mrg nem szexel az ember.
Cica: ez határeset, de általában ez sem tetszik.
Mi teljesen másokat használunk.
Cukor, Édesem, Életem, Szerelmem, Dragám, Nyuszifül.
Én személy szerint imádom mindet mert Ő mondja. :)
Kedvenc a Kincsem de mind aranyos Tőle.
Érdekes vélemények jöttek köszi az eddigieket. Ha van még aki szívesen leírja jöhet :)
Igazából a különbség közöttük csak a vödör mérete, amibe hánynék, ha a párom így hívna (nem bántásból, ez csak egyéni preferencia).
Abszolút nem jönnek be a becéző szók, hirtelen egyre se tudnék gondolni, ami tetszik.
Az én párom egyiknek se nevez, mert nem beszél magyarul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!