Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tunt fel, higy a masik fel szuzessege csak a lanyoknak problema?
10:
De ezt mikor tanulod már meg, hogy hazudni kell?
Én 20 évesen veszítettem el a szüzességem. Már akkor is azt hazudtam annak a 19 éves lánynak akivel ez megtörtént, hogy őelőtte már volt 7 partnerem az életben.
25/F
Akkor ezek szerint azt is ki lehet jelenteni, hogy egy szűz lánynak azért "probléma/baj/átok" a szüzessége, mert ha összeakad egy olyan "kedves" jelentkezővel, aki ha elmondja neki hogy még nem volt senkivel fogja magát és sarkonfordulva lelép, mert ő nem hajlandó várni hónapokat.... és talán még arra se méltatná hogy kiderüljön, tényleg kellene-e hónapokat várjon...
Jézusom mi lett a világgal!!!
tényleg jobb, ha marad az ember lánya a kis vibrátoránál... nem hisztis, nem nagyképű a teljesítményére és mindig kéznél van...
13:
Pontosan, ahogy leírtam. Hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy a nők (még akkor ha abból később évekig tartó tartós kapcsolat lesz) néhány randevú (átlagban 2-5) után odaadják magukat. És most nem a világ ribijeiről beszélek. Volt lány, akinek csak a második voltam az életében, mégis lefeküdt velem a harmadik randin.
A szex pedig a világ egyik legjobb dolga és ha valaki ezzel váratni akar engem hónapokig, akkor nem illünk össze egymással sajnos.
Sajnálom de ez nem egyszerűen a személyes véleményem hanem megingathatatlan tény is.
Nagy kedvenceim azok kérdések a hölgyek részéről amiben azt akarják megérdeklődni hogy mit adjanak a barátjuk szülinapjára/névnapjára/évfodulójukra. [dobpergés] Mindegyik a hatalmas szellemi erőfeszítése eredményeként oda lyukad ki hogy akkor most szexelni fognak. Ennyi.
Vagy ott van hogy mit értünk ezen két fogalom alatt:
jó nő = csinos, jó az ágyban. Ennyi.
jó pasi = jó fizikai kondícióban lévő, stabil anyagi helyzetű, humoros, határozott, elhivatott, leleményes, művelt, jólelkű.
Ennyi.
15: az csak a te szellemi igénytelenségedről állít ki bizonyítványt, ha a "jó nő" fogalma számodra csak a csinos, jó az ágyban jelzőket tartalmazza. Egy igazán jó nőben ennél sokkal, de sokkal több is van. Legalábbis, én így gondolnám, mert egyébként nem jó nőről beszélsz, csak egy ürítésre alkalmas buláról.
Az, hogy valaki szerint a nők felé pusztán a testiség és a szexuális behódolás az elvárás, hát a saját egyéni szocproblémája, én ugyan össze nem állnék olyannal, akinek ennyi kell csak részemről és ennyi a maga kritériuma is, hogy adjam a puncim és legyek csinos. Igényes férfi ennél több elvárást támaszt a jövendő partnere felé, ahogy igényes nő is többet vár el a férfitól, mint puszta anyagi javakat és kockás hasat. De ez meg az én egyéni szocproblémám.
Egyébként 1. válaszoló vagyok.
A gondolkodásbeli és a nemekbeli eltérés miatt van ez.
A legtöbb férfinak (jó, nem 30-40 évesen) dicsőség az, ha ők hódítanak meg elsőként egy nőt. Ilyenkor úgy érzik ők "A Nagybetűs Férfiak", hízeleg az önbecsülésüknek, sikerélmény.
Összefügg azzal, hogy a legtöbb társadalomban a férfitól a kapcsolatokban az irányító, domináns, határozott szerep az elvárás, a nőktől pedig a védelmet kereső, "gyengébb nem". Ezt természetesen ÉRZELMI oldalon értem,nem pénzügyi-gazdasági vonatkozatban. Ezt alátámasztja az, hogy a "gyengébb" nő odaadja magát az "erős férfinak".
Ellenben fordítva, ha a férfi a tapasztalatlan, szűz, "gyenge", támogatásra,bátorításra,gyakorlásra szoruló, az nem felel meg a társadalom "elvárásainak", és érzelmi szinten disszonáns sok nő vágyával is. A legtöbb nő azt akarja, hogy az ágyban vezessék, nyűgözzék le. Nem azt, hogy ő tanítsa meg a férfinek, hogy bánjon a farkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!