Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Palvin Barbi rajongó férfiak! Akkor is úgy oda vagytok ezért a lányért, ha ilyen undorító a viselkedése?
Szerintem ebben a szakmában kell némi flegmaság és önbizalom. Biztosan rengetegen támadják, ha valaki híres, annak mindig megvan a hátulütője. Ha nem véded meg magad, eltaposnak.
Ettől eltekintve, akinek ő áltagos lány, az nem tudom hol él :D
Ez a topmodell? Tiszta átlag csaj a videón.
Nem tudom mi benne olyan szuper és gyönyörű.
Nos, márpedig ő egy nagyon szép kis csaj.
Keressetek rá a profi fotóira, amit hangsúlyoznom kell, hogy megfelelő körülmények közt készítettek és utómunka is van bennük, de a végeredmény magáért beszél.
Amúgy nem is olyan rég épp vele volt a botrány, hogy valamelyik fotósorozaton megkapta, hogy "dagadt".
Na most nézzétek meg mind azokat a bizonyos képeket.
Nekem konkrétan sokkal jobban tetszett így, de ebben benne van, hogy az én ösztönös szempontjaimat az evolúció formálta, a modellvilágét a Cosmo(vagy amit akartok).
Szerintem gyönyörű:
Mondjuk amikor "hozzávágta" a csajhoz a fecniket, az nem volt szép, DE
Ennek a csajnak annyira simára van nyalva mindene, hogy nem is csodálkozom, sőt. Egy átlagos tini ennél jobban fennhordja az orrát, pedig nekik kevésbé van rá okuk (nekem ugyan 10/10 a csaj, de tudok még jópár hozzá hasonlót)
Am kíváncsi lennék egy átlagos srác odamenne hozzá, hova hajtaná.
20/F
Ööö, egy: látszik, hogy full kész és fáradt volt. Nem tudom, egy átlagos életet élő nő hogyan máshogy viselné azt a hajtást, ami a modellszakmában van.
Kettő: baromira nem csodálom, hogy a médiában dolgozó emberek egy idő után idomulnak a kollégáikhoz stílusukat tekintve. Nem véletlen, hogy egy átlagember péklapáttal vágná képen a legtöbb közszereplőt és médiamunkást, akik valószínűleg szintén nem tudnak másmilyenek lenni, mert az egész világuk annyira szürreális és összeegyeztethetetlen a mindennapi élettel, hogy azt egy "átlagember" nem tudja elképzelni.
Aki ilyen fiatal, mint Barbi, annál már azt is értékelni kell, hogy nem köpdösi le a lesifotósokat és nem kokózik megállás nélkül.
Fogalmam sincs, mi bajotok van vele.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!