Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Palvin Barbi rajongó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Palvin Barbi rajongó férfiak! Akkor is úgy oda vagytok ezért a lányért, ha ilyen undorító a viselkedése?

2016. máj. 10. 20:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem értem... xD Ez egy átlagos csajszi, persze szép meg minden (mondták a videóban, h modellként dolgozik), de ugyanúgy viselkedett, mint bármelyik lány... mi ebben az undorító, meg egomán, meg (amit végképp nem értek) miben nyilvánul meg az, hogy "árulja magát a férfiaknak"? Nem látok ebben a lányban semmi negatívat - kicsit jobban artikulálhatna, de ez a társadalom 70%-ára igaz - pedig kerestem, esküszöm.
2016. máj. 10. 20:38
 12/26 anonim ***** válasza:
59%

Így van 11-es.

Szerintem egy nagyon kis természetes és vidám csaj, aki persze megszokta már, tudja hogy kell szerepelni.

Inkább egy ilyen lény, mint ezer fap.na, aki búskomorságában a telefonjába van beszopódva, a tér akármelyik pontján is létezzen...

2016. máj. 10. 20:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a kislány? 13-14? (Tudom a korát, tíz évet lazán letagadhat.) Mondjuk róla sem állapítanám meg, hogy már két X-en is túl van.
2016. máj. 10. 20:42
 14/26 Noblesse Oblige ***** válasza:
76%
Palvin Barbinak van fent videója ahol, nem épp kedves, aranyos. De ez pont nem az. Itt teljesen olyan mint egy átlagos lány.
2016. máj. 10. 20:44
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

Ha neki vannak rajongoi akkor barmelyik lanynak lehetnek. Ne mondjatok mar hogy o akkora szepseg hogy rajongani kell erte. (esze nyilvan nincs, azert nem lehet)

Az utcan tomegevel vannak szebb lanyok. 27/f

2016. máj. 10. 20:44
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

15-ös

A húgom is modell, eléggé ismert, szóval van némi rálátásom a területre.

Egy dolgot higgy el nekem, ami nekünk, férfiszemmel szép, az a modellszakmában nem. Néhány modell kifejezetten nem szép, taszító a mi halandó szemünknek.

A smink egy olyan dolog, ami minden nőn képes 2-3 szintet is emelni, szóval élj a gyanúperrel, hogy ha szép csajt látsz, hogy ha éccaka összeborzolod egy kicsit a sörényét, másképp fog festeni.

2016. máj. 10. 20:50
 17/26 mikeXxX ***** válasza:
Eddig a videóig azt sem tudtam , hogy létezik ez a nő :D egyébként meg nem is tetszik ez a nő a riportkészítőt hamarabb megdugnám !
2016. máj. 10. 21:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Eddig fogalmam sem volt ki az a Palvin Barbi, de valószínű, hogy ezután sem lesz, mert úgy is elfelejtem.

Semmi baj nincs ezzel a csajjal, nagyon cuki, szanaszét dugnám.

2016. máj. 10. 21:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem csapkodtam magam földhöz a szépsége miatt.

Igazság szerint nála fényévekkel szebb lányok mászkálnak az utcán.

Nem undorító a viselkedése, csak végtelenül gyerekes.

Hiába 20-on vagy nem tudom pontosan hány éves, nem érik az agya párhuzamosan a testével...

Azért a nokedli pörkölttel megütötte a fülemet, hát hiába... Nem egy burzsuj dinasztiából származik ő se. :D

Még mielőtt azzal jönnétek, hogy irigy vagyok rá, nem vagyok az, nincs rá okom, nekem ő teljesen jellemtelem. 23L

2016. máj. 10. 21:35
 20/26 ~OnLány~ ***** válasza:

Szép,tényleg szép lány,a videóban én sem láttam semmi undorító viselkedést,nem nagyon ismerem a lányt és mikor,milyen helyzetekben hogyan reagál dolgokra.

De kissé flegma,az biztos.

Mikor mondta a másik lány,hogy szereti a párnán piszkálgatni -vagy mit- a gombokat,akkor olyan furán nézett rá,mintha olyan nagy dolog lenne.

2016. máj. 10. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!