Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Palvin Barbi rajongó férfiak! Akkor is úgy oda vagytok ezért a lányért, ha ilyen undorító a viselkedése?
Így van 11-es.
Szerintem egy nagyon kis természetes és vidám csaj, aki persze megszokta már, tudja hogy kell szerepelni.
Inkább egy ilyen lény, mint ezer fap.na, aki búskomorságában a telefonjába van beszopódva, a tér akármelyik pontján is létezzen...
Ha neki vannak rajongoi akkor barmelyik lanynak lehetnek. Ne mondjatok mar hogy o akkora szepseg hogy rajongani kell erte. (esze nyilvan nincs, azert nem lehet)
Az utcan tomegevel vannak szebb lanyok. 27/f
15-ös
A húgom is modell, eléggé ismert, szóval van némi rálátásom a területre.
Egy dolgot higgy el nekem, ami nekünk, férfiszemmel szép, az a modellszakmában nem. Néhány modell kifejezetten nem szép, taszító a mi halandó szemünknek.
A smink egy olyan dolog, ami minden nőn képes 2-3 szintet is emelni, szóval élj a gyanúperrel, hogy ha szép csajt látsz, hogy ha éccaka összeborzolod egy kicsit a sörényét, másképp fog festeni.
Eddig fogalmam sem volt ki az a Palvin Barbi, de valószínű, hogy ezután sem lesz, mert úgy is elfelejtem.
Semmi baj nincs ezzel a csajjal, nagyon cuki, szanaszét dugnám.
Nem csapkodtam magam földhöz a szépsége miatt.
Igazság szerint nála fényévekkel szebb lányok mászkálnak az utcán.
Nem undorító a viselkedése, csak végtelenül gyerekes.
Hiába 20-on vagy nem tudom pontosan hány éves, nem érik az agya párhuzamosan a testével...
Azért a nokedli pörkölttel megütötte a fülemet, hát hiába... Nem egy burzsuj dinasztiából származik ő se. :D
Még mielőtt azzal jönnétek, hogy irigy vagyok rá, nem vagyok az, nincs rá okom, nekem ő teljesen jellemtelem. 23L
Szép,tényleg szép lány,a videóban én sem láttam semmi undorító viselkedést,nem nagyon ismerem a lányt és mikor,milyen helyzetekben hogyan reagál dolgokra.
De kissé flegma,az biztos.
Mikor mondta a másik lány,hogy szereti a párnán piszkálgatni -vagy mit- a gombokat,akkor olyan furán nézett rá,mintha olyan nagy dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!