Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják itt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják itt sokan hogy ha egy nő 30+os és van gyereke, az selejt és senkinek nem kell?

Figyelt kérdés
Miközben sokan írják hogy ilyet szeretnek,szerettek,sőt párkapcsolatot kezdtek velük.Ők attól még NŐK és vannak közöttük jó nők,szépek,szeretnivalóak,ahogy undokak,csúnyák is.Azt az indokot elfogadom,hogy nem szeretné más gyerekét nevelni,erre valóban nem mindenki hajlandó.
2016. máj. 10. 17:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem közös választás/döntés?
2016. máj. 10. 19:39
 12/22 anonim ***** válasza:
Kérdezők, ha "attól még NŐK", akkor a világon semmi gond nincs velük... az "én már anyucika vagyok, nekem már" típus viszont tudomásul vehetné, hogy a legtöbb férfi nem anyukát keres - az van nekik - hanem NŐT, TÁRSAT.
2016. máj. 10. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

mert így van,ezért kell gondolkodni kinek szülsz.

a gyerekes apák még mindig "könyebben"találnak nőt így is maguknak. de a gyerek az hát a te nyakadon marad veled van ,csúnya így kimondani ez így van.

2016. máj. 10. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

13-as!

Nincs igazad. Mi az hogy meggondolni, kinek szülsz?

Ne vegyél egy kaptafára se egy nőt, se egy férfit, se egy esetet.

Van mikor pár év után a férfi elzüllik, rossz útra tér az idióta haverok végett, erről pedig nem akar kommunikálni az asszonnyal, nem hallgat rá hogy ezt ne csinálja. Most az a szerencsétlen nő, előre honnan tudja hogy 8-10 év után, egy állat lesz a férje? Sehonnan.

2016. máj. 10. 20:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Sokszor pont ők teszik állattá, és válnak el tőle, mert egy állat lett. Ez nagyon jellemző.

Alapvetően, leendő elvált apaként pont ilyen nőt szeretnék majd. Nekem vannak gyerekeim, és neki is. Így ez már nem szempont, max hogy kisbusz kéne egy kiránduláshoz. :-)

De a "miért vált el" kérdést meg kellene válaszolnia, ahhoz hogy bízni tudjak benne.

2016. máj. 10. 22:07
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös.

Ti miért váltatok el,

Egyébként nem kell egyből az asszonyra fogni hogy miatta vált állattá. Egy normális kapcsolatban meg szokták osztani és megbeszélni a legkisebb problémát is hogy tegyenek ellene és közös megállapodásra jussanak. Ha mindkét félben van empátia és tolerancia, nincs gond. A problémán nem veszekedni kell vagy hallgatni róla, hanem megoldani együttesen.

Sok férfi belekényelmesedik a kapcsolatba, aztán vagy otthon pöffeszkedik a tv előtt, sört vedelve, kihízva mint a disznó, mert lusta, vagy a szaros ivócimboráival részegedik le a kocsmában. Az a kib.@szott pia nem fogja megoldani a gondokat. De a beszélgetés és az egymás iránti kölcsönös szeretet és megbecsülés, igen.

2016. máj. 10. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
#14 miért, szerinted ne nézzék meg? Szüljenek az elsô jöttmentnek? :)
2016. máj. 11. 08:46
 18/22 anonim ***** válasza:
Ezt én is döbbenten nézem... mármint az teljesen normális, ha vki azt mondja, más gyerekét nem akarja nevelni. De nem először látom én sem azt, hogy vmi nethuszár (sokszor olyan, aki máshol ott picsog, hogy a nők milyen felszínesek), hogy egy gyerekes egyedülálló nő a legalja meg selejt, és örüljön, hogy egyáltalán vki érdeklődik iránta... volt olyan kérdés, ahol konkrétan le volt írva, hogy egy gyerekes nő ne is várja azt, hogy olyan pasast találjon magának, aki nem veri, nem játékgépezik stb., mert ennyire le kell adni az igényeiből azért, mert egy gyerekkel rendelkező selejt. És hogy vele egy szinten kb. az igénytelen anyucipicifiák vannak...
2016. máj. 11. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:

17-es!

Hol olvastad azt tőlem hogy ne nézzék meg kinek szüljenek, meg a legelső jöttmentnek? Ilyet nem írtam, nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot. Ha olvasni nem tudsz, ne is írj semmit.

2016. máj. 11. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves #16!

"Ti miért váltatok el," -> "leendő elvált apaként"

"nem kell egyből az asszonyra fogni" -> "Sokszor pont ők"

"Egy normális kapcsolatban"...nem szoktak elválni az emberek.

Pont azért tervezgetem a válást, mert egy ilyen nő mellett, mint a feleségem, én is pont olyanná válnék, mint amit leírtál.

Utána meg Ő válna el tőlem, pedig csak olyan lennék, amilyenné Ő tett. Lehet, hogy ez történt a te férjeddel is, csak még magadnak sem ismered el? Esetleg elgondolkodni sem vagy hajlandó ezen, mert meggyőződésed, hogy csak a férfi lehet a rossz?

2016. máj. 12. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!