Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi (ak) és a nő (k) két külön szigeten élnének ki keresné fel előbb a másikat és miért?
Szerintem a Férfiak.
Az én képzeletem szerint a férfiak elkezdenének építeni falut ,fegyvereket hajót és elkezdenének vadászni,kalandozni és ha tudomást szereznek a nőkről akkor tuti ellátogatnak oda.
Míg szerintem a nők ugyan úgy elkezdenének élni építenének ,de közel sem olyan ütemben és szerintem a kalandozás ,avagy a terület földerítése nem olyan fontos nekik. Valamint én is úgy érzem ,ők inkább kibírják férfiak nélkül ,mint mi nők nélkül ,bár ha megjelennek a férfiak tuti az lenne. "Segíts már megépíteni ezt meg azt..... :D "
"A nők, amint észreveszik az első bogarat a szigeten." A hét kommentje! :D
Amúgy itt inkább abba gondolnék bele, hogy míg a nők fel tudnak nőni a férfi feladatokhoz (harc, építkezés, élelemszerzés stb) így igazából megoldanák a dolgot, addig a fiúk nagyon nem vállalnák be a köcsögösködést (mármint a passzív szerepet). Ezért férfiak lépnének elsőnek.
Ajjaj Ipkisz,bal lábbal ébredtél ma.
Ez nem nemtől,hanem egyéntől függ inkább,hogy ki mennyire szereti a társaságot,mennyire igényli,hogy ne legyen egyedül,tudjon kommunikálni.
Erről a szex dologról még annyi,hogy nem biztos,hogy a férfi jobban igényelné az adott nőnél,nem vagyunk egyformák,ez is szintén egyéntől függ.
Én nem tudok más ép és egyértelmű választ adni,bocsi.
mindegy
mert ha valaki akar valamit, tesz érte, és nem bújik kifogások mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!