Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi (ak) és a nő (k)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi (ak) és a nő (k) két külön szigeten élnének ki keresné fel előbb a másikat és miért?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a Férfiak.

Az én képzeletem szerint a férfiak elkezdenének építeni falut ,fegyvereket hajót és elkezdenének vadászni,kalandozni és ha tudomást szereznek a nőkről akkor tuti ellátogatnak oda.

Míg szerintem a nők ugyan úgy elkezdenének élni építenének ,de közel sem olyan ütemben és szerintem a kalandozás ,avagy a terület földerítése nem olyan fontos nekik. Valamint én is úgy érzem ,ők inkább kibírják férfiak nélkül ,mint mi nők nélkül ,bár ha megjelennek a férfiak tuti az lenne. "Segíts már megépíteni ezt meg azt..... :D "

2016. máj. 9. 22:05
 22/29 Noblesse Oblige ***** válasza:

"A nők, amint észreveszik az első bogarat a szigeten." A hét kommentje! :D

Amúgy itt inkább abba gondolnék bele, hogy míg a nők fel tudnak nőni a férfi feladatokhoz (harc, építkezés, élelemszerzés stb) így igazából megoldanák a dolgot, addig a fiúk nagyon nem vállalnák be a köcsögösködést (mármint a passzív szerepet). Ezért férfiak lépnének elsőnek.

2016. máj. 9. 22:06
 23/29 ~OnLány~ ***** válasza:

Ajjaj Ipkisz,bal lábbal ébredtél ma.

Ez nem nemtől,hanem egyéntől függ inkább,hogy ki mennyire szereti a társaságot,mennyire igényli,hogy ne legyen egyedül,tudjon kommunikálni.

Erről a szex dologról még annyi,hogy nem biztos,hogy a férfi jobban igényelné az adott nőnél,nem vagyunk egyformák,ez is szintén egyéntől függ.

Én nem tudok más ép és egyértelmű választ adni,bocsi.

2016. máj. 9. 22:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de én építenék egy kunyhót, csinálnék egy lándzsát, majmokat, meg kókuszdiót ebédelnék és mindenkit távol tartanék magamtól. :)
2016. máj. 9. 22:18
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát én úgy érzem még mindig nagy a szakadék a két fél között.Abból is látszik a férfiak a nőket mondják a nők meg a férfiakat.
2016. máj. 9. 22:26
 26/29 anonim ***** válasza:

mindegy

mert ha valaki akar valamit, tesz érte, és nem bújik kifogások mögé.

2016. máj. 9. 22:34
 27/29 anonim ***** válasza:
amúgy mi ez a (k) meg (ak)?
2016. máj. 9. 22:35
 28/29 anonim ***** válasza:
jaaa, esetleges többesszám :D
2016. máj. 9. 22:35
 29/29 A kérdező kommentje:
esetleg az igen miért mire gondoltál hirtelen?
2016. máj. 9. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!