Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátom 22. szülinapjára, ha csak nem rég ismertem meg? (1 hónapja)
Nem tudom belőni, vajon mi lenne jó ajándék ennyi idő után, mert se túl kicsit, se túl nagyot nem szeretnék, furán venné ki magát..
Süssek sütit, és mellé még vegyek valamit?
20/l
Én pl. páromtól még a járásunk előtt és kemény 1,5 hónap ismeretség után egy ceruzát kaptam. (mert szerettem rajzolni) És teljesen jó volt.
Szóval, ha van valami támpont. Vehetsz neki tollat. Vagy ha szereti az ékszereket akkor csomózásos technikával készíthetsz neki karkötőt. (tök egyszerű)
De szerintem az is klassz, ha felhívod magadhoz főzöl neki és megnéztek valamit.
Esetleg mozi?
Szóval azért szerintem ha végig gondolod elég sok a lehetőség. Mi az ami viszonylag egyszerű, de boldoggá teszi az embert.
Én a páromat elvittem szabadulós játékra. Mi kábé 4 hónapja voltunk együtt :), meg vettem egy társast. Mondjuk én nagyon szeretek nagy ajándékokat adni.
Simán jó, ha veszel egy sütit, és ha venni akarsz valamit neki, akkor szerintem valami olyan legyen, aminek funkciója is van. Én vettem már fagyis kelyhet, kerámia kést (hallelujah, a barátom szeret főzni, ha már én nem :D), úgyhogy ha ismered, és tudsz neki valami hasznos apróságot venni, szerintem az tök jó :). De szerintem egy süti is tökéletes, ha édesszájú.
Szerintem sem kell amúgy túlzásba vinni ennyi idő után, lássa, hogy törődsz vele, figyelsz rá, mit szeret, többre szerintem nincs szükség :)
Süss sütit,mellé vmi jópofa tároló doboz, amiben a süti lesz később meg tud benne kacatokat tárolni, vagy egy jópofa üdvözlőlap és akkor meglesz a tartós része is az ajándéknak,mert elteszi a dobozt v képeslapot , a sütit megeszi és kész.
Amúgy is férfiak szívéhez..
én is sütire szavazok.
a bögrét meg az ilyen közhelyes dolgokat hanyagold, de ha mindenképp szeretnéd meglepni, akkor a stílusának megfelelő inggel/pólóval azért talán annyira nem lehet mellélőni, és azon mégiscsak látszik, hogy foglalkoztál vele. Nekem azt vett a barátnőm, amikor még csak pár hete jártunk és szülinapom volt...
De ezt csak akkor ha jó ízlésed van :)
Sajnos az összes többi dolog aminek egy férfi örül (mobiltelefon, elektronikai kütyük, 5.1 házimozi, motor, robogó, gépkocsi) elég drága ahhoz hogy egy egy hónapos kapcsolatban ennyit áldozz rá. :D
Sutyerákok!
Nekem pl: semmi ellenvetésem nem lenne, ha a barátnőmtől bögrét kapnék. Sőt! Az sem ha semmit. Mondjuk többet jelent ha hozzám bújik, megölel, megcsókol, aztán azt mondja hogy Szeretlek! Boldog Születésnapot! A többit meg gondoljátok mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!