Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vehetnék a barátom 22. szülinapjára, ha csak nem rég ismertem meg? (1 hónapja)
Nem tudom belőni, vajon mi lenne jó ajándék ennyi idő után, mert se túl kicsit, se túl nagyot nem szeretnék, furán venné ki magát..
Süssek sütit, és mellé még vegyek valamit?
20/l
Á,igen,a bögre. :)
Sőt,mondjuk még kedvesebb,ha rajta van egy fotót magadról,vagy közös képetek és amikor forró vizet öntesz,megjelenik a fotó.
Habár talán már túlzás 1 hónap után,de szép ajándék. :)
Vagy egy kedves idézet van rá írva.
Bögrétől kihullik a hajam, ha még egyszer valakitől bögrét kapok, azt az ajándékozó fején töröm szét, amilyen fantáziátlan, úgysem veszít sokat...
A süti nagyon jó ötlet! Így egy hónap után nem drága ajándék, viszont Te csinálod, ennek szerintem komoly értéke van.
Tényleg, hölgyek, bögre?
Ilyen elbasxott közhelyes dolgozat aztán nem fog szerelembe esni senki sem.
Bögrét adj a kis unokatesódnak vagy egy búcsúzó kollégának, de akivel romantikus kapcsolatban vagy, annak azért valami ötletesebbet.
5. Attól még másnak tetszhet.
Komoly érték? Mi,az hogy megeszi és volt,nincs? :D Persze aranyos.
8-as
Miért ne lenne egy saját kezeddel készített süti nagy érték?
Mintha tényleg fogalmad nem lenne rólunk, férfiakról.
Lehet, hogy túl vagy emancipálva?
Ha csinálsz nekünk egy kaját, kedveskedsz egy sütivel vagy bármi olyat taszel, ami tradicionálisan női(kövezz meg), azzal mindig be tudsz vágódni.
Kivasalod az ingeit, csomagolsz neki valami uzsonnát, ezek mindig sokkal nyerőbbek, mint egy plazabeli, bizsubolt mellett nyílt "semmitmondó csecsebecsék számunkra nem fontos embereknek"-féle bolt bármely terméke.
Tudom milyen,szeretek és tudok főzni,kedveskedtem már ételkülönlegességgel is. :)
Csak azt mondom,hogy egy tárgy legalább megmarad emléknek,hogy Na,ez a legelső ajándékom Tőle!
De azt vesz,azt készít,amit szeretne,döntse el ő,én csak véleményt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!