Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem érdeklem minek ír?!
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki az utobbi időben eléggé éreztettevelem,hogy nem érdeklem.. Beletőrödtem ebbe és békén hagytam,de ennek ellenére ír egy két naponta de a beszélgetés nem tart sokáig..Egyszerűren nem értem ha nem érdeklem egyáltalán minek ír?! Semmi értelme...2016. máj. 8. 11:41
1/7 A kérdező kommentje:
* egyszerűen
* éreztette velem
* utóbbi
2016. máj. 8. 11:42
3/7 A kérdező kommentje:
Én 22 a férfi 27
2016. máj. 8. 11:46
4/7 anonim válasza:
Azért ír neked, mert még mindig érdekled őt:)
5/7 A kérdező kommentje:
De mindig felbeszakítja a beszélgetést azzal,hogy eltűnik..Aztán egyszer ír, de akkor is közömbös..
2016. máj. 8. 14:47
6/7 anonim válasza:
Mert simogatja az egóját, hogy leszar, de te mégis ugrasz mindig, mikor ír neked, akkor is, ha pontosan tudod, hogy pár mondat után bunkó módon, szó nélkül eltűnik. Te meg asszisztálsz neki ehhez gyönyörűen.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem rögtön ugrok és irok neki.. Ugy irok neki ahogy ő nekem..
2016. máj. 8. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!