Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú régen sokat írt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú régen sokat írt, de már szinte csak én keresem és nem annyira dumálunk akkor már nem érdeklem?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel igen.
2016. jan. 29. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Esélyes ja.
2016. jan. 29. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt hogy Visszautasítottad bármilyen jellegű közeledèsét korábban? :)
2016. jan. 29. 09:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Hàt amikor ő mondta h kedvel akkor nekem màs tetszett...és egy pàrszor skypeolni akart szóval azt is elutasìtottam..
2016. jan. 29. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Már lehet, hogy mással Skypeol. Meg Skypeol is.
2016. jan. 29. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 hát ha kell neked akkor most kénytelen leszel te kezdeményezni. És nem úgy hogy ráírsz és várod hogy lehozza neked a sült galambot, hanem hívd el valahová.
2016. jan. 29. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!