Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szexet akarhat par ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexet akarhat par ev hazassag utan egy ferfi egy nala 10 evvel fiatalabb lanytol? 26-16

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 23:22
1 2
 11/11 Thomika20 ***** válasza:

Imádom, mikor ócsárolják a felnőtt korosztályt. :) Szeretem nyálamat csorgatni rá. Majd 10 év múlva meg az itt ócsároló köcsögökön, legalább a 70%-án, akik most szidják a felnőtteket, majd az új generáció fog nevetni, mert ugyan azzal a mentalitással, itt fogtok sírni.

Ebben az esetben, most egyet értek egyébként a kérdezővel, aki elvált, az valószínűleg, tényleg csak szexre hajt, de! Nem minden felnőtt pasi arra hajt, továbbá:

Én is inkább a fiatal korosztályt keresem, se témám, se semmi nincs, ami a saját korosztályomhoz húzna. Egyszerűen teljesen más világ vagyunk.

Továbbá: Akár mennyire tagadják a nők, de nagyon is rá hajtanak a pénzre! Ezért nem szeretik sokszor a felnőtt nőket, mert agyilag nullák és csak a pénz, a pénz, a pénz a fontos.

Múltkor beszélgettem egy 22 éves lánnyal innen, mi volt az első induló, milyen munkád van és mennyit keresel vele?

Ha valaki összejön egy fiatalabbal, akit még nem hajt a pénz annyira, szerez magának az ember egy normális munkát, egy fiatalabb többre fogja értékelni, hiszen a srácot önmagáért szereti, nem pedig azért, hogy mennyi CASH van a zsebében!

Ezt kellene már felfogni. És nem kellene sokaknak dobálózni, hogy pedofil, meg minden, mert annyira nem vagytok tisztában a pedofília fogalmával.

Pedofília jelentése: 12 illetve annál fiatalabb korú kislányok illetve kisfiúk iránt érzett szexuális vágyat jelenti. Egy pedofil ember nem csak a kislányokra bukna rá, hanem többségében egy kisfiúra is rámozdulna felnőtt férfi létére.

És amúgy igen, nekem buli lenne segíteni annak akit szeretek, buli lenne segíteni tanulni neki, hogy jó jegyet szerezzen. Nem vagyok az a fajta, aki gyereket akarna, mert magam is az vagyok még, nekem rá ér. 35 éves koromig simán. Szóval miért ne komolyodhatnánk meg egymás oldalán egy fiatalabb lánnyal.

Amúgy meg, még amit nem tudnak az emberek: (orvosilag igazolt tény)

A férfiak öregedése lelassul 20 éves koruk felett. Egy 40 éves férfi, simán kinéz 28-30 évesnek kb. Ha jól tartja magát persze és nem hanyagolja el.

Viszont a nők gyorsabban öregszenek. Szóval egy 10-15 év korkülönbség igen is tud ideális lenni. Mert szebben egymás mellé öregszik két ember.

Most le lehet pontozni, meg minden, még is a tények alátámasztanak. Amíg régebben, sokkal több házasság működött, kevesebb volt a válás, ma már egyre kevesebben házasodnak, és sokkal többen mennek szét. Egyszerűen más lett az emberi elvárások zöme. Nem mindenki képes megfelelni a magas kritériumoknak.

2016. máj. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!