Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beleszerettem egy nős férfiba?

Figyelt kérdés
28 éves,én 16, van egy lánya és felesége 3 éve.Rengeteget beszélgetunk,talakozasokkor puszi, neha megfogja VICCBOL a seggem, de en beleszerettem azthiszem.. Ma is itt volt nalunk,hulyesgedtunk,olelgetett, stb, azota is csak ra gondolok.. Am neki se vagyok kozombos,allandoan mondja hogy ha nem lenne felesege szivesen jarna velem, fogja neha a kezem,stb, csecsemo korom ota ismerem,par haz van koztunk..Mit tegyek?

2016. máj. 6. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne parasztkodjatok mar a kerdezovel. Nem azt kerdezte, hogy tudunk-e tippeket hol lehet titokban kamatyolni egy nos pasival, hanem hogy hogyan felejtse el.

A kettes (es 5os) valaszolo velemenyet csak megerositeni tudom. Voltam 16 eves, szamos idosebb ferfi "csapta a szelet" en meg azt hittem a vilag kozepe vagyok, szerencsere sosem fajult el semeddig a dolog, mert annal tul nyamnyilabb voltam es visszahuzodo.

Nem tudsz mast tenni mint elkerulni. Ha tudod, hogy jon, akkor keress addig mas programot. Menj el futni, bicozni, sarki boltba kamu vasarolni, a postara belyegert, at a baratnodhoz, nagyihoz, akarhova, de keruld el. Ha tovabbra is kozeledik, megprobal megolelni, nagyon egyszeru, huzodj el es nyugodtan fejezd ki nemtettszesed. Hidd el ha savanyu kepet vagsz amikor flortol veled elobb utobb veszi majd a lapot!

Anyukaddal ha joban vagy beszelj neki errol nyugodtan. O is volt 16 eves, meg fogja erteni mirol van szo.

Attol mert meg fiatal vagy (szinte majdnem gyerek) nem jelenti azt, hogy a felnottek azt csinalhatnak veled amit akarnak. Van szad, van velemenyed, nyugodtan nyisd ki a szad es adj hangot a velemenyednek. Legkozelebb ha a feneked paskolgatja szolj ra, hogy bocsi de csak notlen pasiknak adatik ez meg, ugyhogy ez volt az utolso. Ki fog kerekedni a szeme, hogy milyen talpraesett vagy. Csak vigyazz, komolyan is gondold, nehogy utana odabujj olelkezni, mert akkor kihivasnak fogja tekinteni es nem vesz komolyan.

Allj ki magadert, mert mi nem tudunk helyetted!

2016. máj. 6. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a kérdésre válaszolva:

Úgy felejtheted el, hogy a sarkadra állsz, és elkezded kifejleszteni, amit úgy hívnak, hogy női öntudat.

Nem egy tál gyümölcs vagy, amiből az vesz aki megkívánja!

NEM fogdossa senki viccből a se.gged, csak gusztálja az árut, hogy mennyire friss.

Szóval húzd ki magad, és közöld vele, hogy a kedves nejét taperolja, és ha még egyszer zaklat, akkor szólsz a szüleidnek! És nem járnál olyan pasival, aki 3 év házasság után már fiatal pipik után rohangászik. Aztán kérd ki magadnak, hogy pont rád gondolt, ilyen burkoltan még nem ku.rváztak le. Ugyanis aki egy 28 éves, házas férfival hentereg 16 évesen, az bizony az, és ha ezt kinézi belőled, hogy te erre vevő vagy, az elég sértő.

Könnyebb úgy kiábrándulni belőle, ha belátod hogy egy gerinctelen ku.rvapercér, aki a család barátjaként a család lánykáját akarja megdurrantani, mivel szerinte végre golyóérett. Egy lukat lát benned, semmi mást, és ha megvoltál neki, úgy fog eldobni, mint egy használt zsepit.

Ne hagyd magad!

2016. máj. 7. 08:10
 13/15 anonim válasza:
100%
Persze,hogy jól esik a figyelmesség az udvarlás hiszen nőből vagy és érzelmileg hatása alá kerültél.Szerintem kizárt,hogy logikus lépésekben oldod meg ezt a történetet.Ha pedig nem teljesedik be ez a "szerelem" akár csak egy-két éjszaka erejéig akkor meg bánni fogod egész életedben,hm.. szeriintem ezen is agyalsz mármint amennyire tudsz a hormonjaidtól és az érzelmeidtől.Szóval akárhogy is döntesz lesznek következmények,de itt senki sem fog mentesíteni a lelkiismeretfurdalástól vagy megszabadítani az érzelmeidtől.
2016. máj. 7. 09:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem mersz beszélni a pasival,mondd el apádnak.Majd ő lerendezi a többit.
2016. máj. 7. 15:17
 15/15 anonim válasza:
0%
Komolyan ennyi paraszt azt hiszi, ha pofázik egy 16 évessel, azzal bebizonyitja ,hogy nagyarc? Hát nektek is van még hova fejlődni .....
2017. márc. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!