Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem apám barátjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem apám barátjával?

Figyelt kérdés
A család barátja már amióta csak az eszemet tudom,anyám gyerekkori barátja is volt, stb, tehát nagyon közeli,szinte családtag, munkia utan van hogy egybol ide jon, es csak utana haza, tehat nagyon kozeli.Kb másfél honapja addig "idegesitett" hogy belementem hogy lefekudjunk.Gyereke es felesege is van.Kb 2 percig tartott,mert persze megbantam, es azota is csak fujja,hogy legyen megint, pedig allitolag a huganak tekint.28 eves..Azthiszem kezdek beleszeretni..Mit tegyek,hogy elfelejtsem?Bocs ha bonyolult..

2016. máj. 5. 20:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hibas vagyok es soha tobbe ilyen..En csak azt a jelzot nem ertettem,amit irt egy valaszolo. Persze ugyan ugy hibas vagyok,ezzel tisztaban vagyok.
2016. máj. 5. 20:44
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

Pl. egy emberölést azért ne hasonlítsunk már össze a megcsalással, oké? Nem mérhető össze vele.

Mindegyiknek külön nagy súlya van.

Akkor ezek szerint, ahogy értelmezem, te is simán megcsalnád a párodat, ahelyett, hogy szakítanál vele, ha számodra a megcsalás nem nagy dolog.

De nagy dolog, főleg, ha elég mély érzelmeket táplálsz a másik iránt, főleg, ha esetleg gyerek is van a háttérben..stb.

2016. máj. 5. 20:46
 23/32 anonim ***** válasza:
94%

ma 20:46

Most az emberi bűnökről és a titulusokról vitázunk.

Ha te ennyiért férgezel egy ismeretlen embert, akkor nem tudom más, komolyabb bűnökért milyen szavakat használnál.

Nem beszélve arról, hogy itt egy 5 soros kérdés alapján 2 embert is leférgeztél. Honnan tudod, hogy a feleség nem ugyanúgy csalja a másik félt? Honnan tudod, hogy a házasságuk nem csak egy hitel-pénz-ház-gyerek miatt van még meg? Nem beszélve arról, hogy házasság ide-vagy oda, aki munka után, nem a feleségéhez, gyerekéhez érkezik haza legtöbbször, az elég érdekes egy házasságban élhet mindkét fél részéről.

2016. máj. 5. 20:50
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Istenem mindenki csak itelkezik meg fereg uristen , minden ember hibazik a kislany is egy eleg nagyott de nem akar vele lenni megbanta tettet. Mond meg neki hogy nem akarsz tole semmit ha nem erti meg mond azt hogy elmondod szuleidnek mi tortent. Fiatal vagy meg es ilyenkor az ember sok butasagott elkovett ne hibaztasd magad mert kihasznaltak a naivitasod sok emberrel meg tortenik ez de ha tanulsz belole az pozitiv 😊
2016. máj. 5. 20:50
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
"Kb másfél honapja addig idegesitett" hogy belementem hogy lefekudjunk...". Eeeeh, wrong answer. Vagy ezen logika mentén, ha téged hosszabb távon (jelentsen ez akármit, bár ezek alapján ítélve nálad 2-3 messenger beszélgetés is elég lehet) "idegesít" bármiféle pasi, hogy befűzzön, akkor te lefekszel vele? Ne tologasd a felelősséged a dologban. Ha én nem akarok valakivel lefeküdni, ha én magamban helytelenítem a dolgot, akkor az a férfi nem jut hozzám olyan közeli kapcsolatba, hogy ő engem szexről "idegesíthessen" avagy győzködhessen. Mert meghúzom a határokat, mert van tartásom, és méltóságom. Javaslom ezen erények elsajátítását neked is, mert ha már 17 évesen ott tartasz, hogy téged bárki be tud fűzni az ágyába egy kis "idegesítéssel", akkor 25 éves korodra ki tudja hányan fognak benned járkálni, meg milyen híred lesz. Tartás!
2016. máj. 5. 20:57
 26/32 anonim ***** válasza:
5%
Ne bántsátok, értékes lány ő, sok pénz van az ilyenekben... :D
2016. máj. 5. 21:14
 27/32 anonim ***** válasza:
7%

Ugyan. Ha egy kis idegesítéssel befűzhető lenne már rég eladták volna prostinak vagy drogfüggő lenne. Akarta ő ezt csak szépít, gondolom nagylánynak érezte magát tőle...

Amúgy nincs mit csodálkozni. Fiatal eszetlen liba 0 szociális érzékkel. Meglehetősen gyakori manapság. Az ilyenek szokták kamatostul visszakapni, ált akkor kezdik csalni őket mikor az egyetlen értékük (szépség/fiatalság) elkezd múlni. Nincs bennem rosszindulat ezek csak a tapasztalataim.

2016. máj. 5. 21:48
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem normális ami történt veletek egyik fél szempontjából sem, de önhibáztatással vagy a másik fél hibáztatásával nem mész semmire!

Keress megoldást magadban!

Találd ki mire van szükséged, mit érzel, mit szeretnél, és aztán közöld vele a döntésedet :)

2016. máj. 5. 22:19
 29/32 anonim válasza:

Nem olvastam el mindent..

De,ha élvezetétek akkor jól tettétek:P

2016. máj. 6. 18:18
 30/32 Thomika20 ***** válasza:

Amúgy ez a "túl idős" szöveg, azért durva, szerintem egyáltalán nem. Viszont az, hogy gyereke van, és családja, te pedig lefeküdtél vele, az elég gyalázatos.

Belegondoltál te abba, hogy ha a szüleid előtt kitudódik, akkor a több éves barátságot tönkre tetted közöttük.

Miért nem tudtok olyant kifogni, aki szingli, annyi szingli van mint égen a csillag. Azért, mert neki van élete, már pályázni kell rá?

2016. máj. 15. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!