Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem apám barátjával?
Pl. egy emberölést azért ne hasonlítsunk már össze a megcsalással, oké? Nem mérhető össze vele.
Mindegyiknek külön nagy súlya van.
Akkor ezek szerint, ahogy értelmezem, te is simán megcsalnád a párodat, ahelyett, hogy szakítanál vele, ha számodra a megcsalás nem nagy dolog.
De nagy dolog, főleg, ha elég mély érzelmeket táplálsz a másik iránt, főleg, ha esetleg gyerek is van a háttérben..stb.
ma 20:46
Most az emberi bűnökről és a titulusokról vitázunk.
Ha te ennyiért férgezel egy ismeretlen embert, akkor nem tudom más, komolyabb bűnökért milyen szavakat használnál.
Nem beszélve arról, hogy itt egy 5 soros kérdés alapján 2 embert is leférgeztél. Honnan tudod, hogy a feleség nem ugyanúgy csalja a másik félt? Honnan tudod, hogy a házasságuk nem csak egy hitel-pénz-ház-gyerek miatt van még meg? Nem beszélve arról, hogy házasság ide-vagy oda, aki munka után, nem a feleségéhez, gyerekéhez érkezik haza legtöbbször, az elég érdekes egy házasságban élhet mindkét fél részéről.
Ugyan. Ha egy kis idegesítéssel befűzhető lenne már rég eladták volna prostinak vagy drogfüggő lenne. Akarta ő ezt csak szépít, gondolom nagylánynak érezte magát tőle...
Amúgy nincs mit csodálkozni. Fiatal eszetlen liba 0 szociális érzékkel. Meglehetősen gyakori manapság. Az ilyenek szokták kamatostul visszakapni, ált akkor kezdik csalni őket mikor az egyetlen értékük (szépség/fiatalság) elkezd múlni. Nincs bennem rosszindulat ezek csak a tapasztalataim.
Nem normális ami történt veletek egyik fél szempontjából sem, de önhibáztatással vagy a másik fél hibáztatásával nem mész semmire!
Keress megoldást magadban!
Találd ki mire van szükséged, mit érzel, mit szeretnél, és aztán közöld vele a döntésedet :)
Nem olvastam el mindent..
De,ha élvezetétek akkor jól tettétek:P
Amúgy ez a "túl idős" szöveg, azért durva, szerintem egyáltalán nem. Viszont az, hogy gyereke van, és családja, te pedig lefeküdtél vele, az elég gyalázatos.
Belegondoltál te abba, hogy ha a szüleid előtt kitudódik, akkor a több éves barátságot tönkre tetted közöttük.
Miért nem tudtok olyant kifogni, aki szingli, annyi szingli van mint égen a csillag. Azért, mert neki van élete, már pályázni kell rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!