Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem apám barátjával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem apám barátjával?

Figyelt kérdés
A család barátja már amióta csak az eszemet tudom,anyám gyerekkori barátja is volt, stb, tehát nagyon közeli,szinte családtag, munkia utan van hogy egybol ide jon, es csak utana haza, tehat nagyon kozeli.Kb másfél honapja addig "idegesitett" hogy belementem hogy lefekudjunk.Gyereke es felesege is van.Kb 2 percig tartott,mert persze megbantam, es azota is csak fujja,hogy legyen megint, pedig allitolag a huganak tekint.28 eves..Azthiszem kezdek beleszeretni..Mit tegyek,hogy elfelejtsem?Bocs ha bonyolult..

2016. máj. 5. 20:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Jo nem fogalmaztam tul jol, nem baratok,hanem ugymond anya felol lett nekunk csaladunk,tehat az o eredeti ismerose.
2016. máj. 5. 20:18
 12/32 anonim ***** válasza:
17%

ma 20:17

Még szerencse, hogy az elmúlt pár ezer évben, amióta gondolkodó ember van a Földön, még senki sem kefélt félre. Istennek hála.

2016. máj. 5. 20:20
 13/32 anonim ***** válasza:
40%

Ironizálj csak! Majd ha téged is megcsalnak, akkor kérlek, ne sírj amiatt, oké?

Hisz úgyis meg fogod érdemelni, ha megcsalnak.

2016. máj. 5. 20:24
 14/32 anonim ***** válasza:
38%

ma 20:24

Csaltak már meg. - és? Ez az olyan hűha? Persze, rosszul esett, nem jött jól az önérzetemnek, de továbbléptem hamar, nem vágtam fel az ereimet, nem gyepesedtem be, mint te. Azóta pedig már vicces az egész, és sok más kapcsolatom volt.

Tudod, aki a múlt felé fordul s.ggel megy a jövőnek. ;)

2016. máj. 5. 20:27
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

És még meg se kérdeztem, hogy te milyen jogon állítod, hogy be lennék gyepesedve?

Csak mert azt mertem állítani, hogy a megcsalásban részt vevő egyedek férgek?

Miért, szerinted ők szent lelkek akkor? És tettüket dicshimnuszba kéne foglalni?

2016. máj. 5. 20:30
 16/32 anonim ***** válasza:
63%

Én nem vagyok begyepesedett,tényleg elég szabad gondolkodásom van...de aki megcsalja a párját az tényleg nagy féreg szerintem is..

23/F

2016. máj. 5. 20:36
 17/32 A kérdező kommentje:
Oké én is hibás vagyok, de szerintem nem vagyok nevethető féregnek.. nem én csaltam meg a feleségem..akitol mar gyerekem is van.. nem azt mondom hogy egyáltalán nem,mert persze nem lett volna szabad belemennem, de nemhiszem hogy a féreg szó akkor is illene ram..
2016. máj. 5. 20:37
 18/32 anonim ***** válasza:
36%

ma 20:30

Nálam egy megcsalás nincs az ember által elkövethető legdurvább 20 dolog között sem szerintem.

Ha ezzel te is egyetértesz, és szerinted is kismillió sokkal durvább dolgot ellehet követni, akkor nem is tudom, az olyan bűnöket elkövető embereket minek neveznéd. - Bár lehet elég mocskos szád van hozzá.

2016. máj. 5. 20:39
 19/32 anonim ***** válasza:
5%

Kislány, tetteidért vállald a következményeket, és ne háríts. Ha féregnek nevezünk, jogosan, mert elkövetted ezt a tettet, akkor fogadd el. Attól még az vagy, akár tetszik neked, akár nem.

Bocsi, ez így van.

Remélem tanultál ebből a hibából és többet nem követed el még egyszer ugyanezt.

2016. máj. 5. 20:41
 20/32 anonim ***** válasza:
22%

ma 20:37

Igen, férgek nem vagytok.

Viszont ne aggódj kérdező, te is ugyanúgy hibás vagy, mint a másik jómadár. Gondolom nem ecetes ollóval vágta le a nadrágot és a bugyogót rólad.

Ne aggódj, nem téged védtelek, mert ettől függetlenül buta és naiv vagy, főleg akkor ha folytatni is akarod ezzel az emberrel a dolgokat. Egyedül a titulust kérdőjeleztem meg, amivel a másik válaszoló illetett téged.

2016. máj. 5. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!