Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más édesanya mit szólna, ha a fia egy nála 4 évvel idősebb Nőt hozna bemutatni, mint barátnőjét?
Én is idősebb vagyok páromnál, bár csak 2 évvel. Neki is nála fiatalabb barátnői voltak korábban. Szerencsére engem elfogadtak a szülei, látják, hogy jól bánunk egymással, nagy a szerelem...stb. Sőt, rám néha rám is szólnak, hogy ne kényeztessem el :D
Ne kezeld fenntartásokkal hiszen 4 év se olyan nagy különbség ebben a korban. Inkább ismerd meg előbb.
En egy hihetetlenul konvencionalis csaladbol jovok,ennek ellenere egyszer 19 evesen minden elojelzes nelkul beallitottam a 35 eves pasimmal vacsorara,eshat a szuleim dobbenten neztek Egy ideig,Aztan beszelgettek es vegulis megkedveltek egymast:-))
A 20 eves ocsem ossze jott egy 30 as novel szinten kiakadtak de megismertek Es rajottek h nincs vele semmi baj:-))Szoval a szuleim peldajat latva en itelkezes helyett megprobalnam megismerni:-))
Barátom 18 évesen vitt haza engem, a 24 éves lányt. Toleráns, normális anyja van, aki inkább örült, hogy nem egy korabeli, esetleg éretlen csajt vitt haza.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!