Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más édesanya mit szólna, ha a fia egy nála 4 évvel idősebb Nőt hozna bemutatni, mint barátnőjét?
Ma már senkit se érdekel, ha a nő picit idősebb, vagy a férfi picit alacsonyabb, nem ettől lesz egy kapcsolat tartós.
Szerencsére pár év korkülönbségen nem akad fenn senki.
Jobb, mintha egy 14-15 éves lányt hozna haza bemutatni, akkor biztos leülnék vele elbeszélgetni, hogy ezt mégis hogy gondolta...
Szerintem örülj neki, a fiad egy komoly gondolkodású, érett fiatalember lehet. :)
Én édesapaként sohasem szóltam még bele a párválasztási dolgaikba. De úgyis mindig megkérdezik, hogy milyennek látom az aktuálisat, akkor elmondom.
Semmi szörnyűséget nem mondanék most se, főleg, hogy semmi érdemi információ, csak két szám.
4 év??Az semmi...ha szeretik egymást legyenek boldogok.
Szivesen megismerném a nőt,az apja pedig egyenesen büszke lenne rá :)
45/N
Nos, nem tudom,h honnan jött ez néhány roppant kedves és szellemes komment, illetve mivel érdemeltem ki. Egyszerűen ma megdöbbentem,h a fiam idősebb lányt választott, az eddígi barárnői vele egykórúak voltak (1-2 évvel fiatalabb, egy volt aki 1 hónappal idősebb). Így meglepett a 4 év, bár kíváncsi vagyok mi fogta meg benne)
Ami fontos nekem,h bánjom jól a fiammal s legyen boldog mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!