Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más édesanya mit szólna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más édesanya mit szólna, ha a fia egy nála 4 évvel idősebb Nőt hozna bemutatni, mint barátnőjét?

Figyelt kérdés
Ma megkérdezte a fiam,h mikor mutathatná be a barátnőjét? Mondtam neki,h most hétvégén is akár, de amikor elmondta,h idősebb kicsit ledöbbentem. Párommal még nem beszéltük meg, mert ő ekkor már elment dolgozni, majd este, de nem tudom hova tenni a dolgot.

2016. máj. 5. 10:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen egy 28 éves nőt vittem haza bemutatni :-D ... Mivel a szüleim szeretnek, így elfogadták a választásom, elfogadták azt az embert, nőt mellettem, akit választottam, mert én vele voltam boldog ... Sőt két év múlva elfogadták és örültek, amikor összeházasodtunk és nagyon örültek mind a három unokának, akiket összehoztunk nekik ;-)
2016. máj. 5. 11:35
 12/23 anonim ***** válasza:
Akkor lenne esetleg sok,ha a fiad még mindig nagyon gyerekes lenne,a nő meg nagyon koravén.
2016. máj. 5. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ma már senkit se érdekel, ha a nő picit idősebb, vagy a férfi picit alacsonyabb, nem ettől lesz egy kapcsolat tartós.

Szerencsére pár év korkülönbségen nem akad fenn senki.

Jobb, mintha egy 14-15 éves lányt hozna haza bemutatni, akkor biztos leülnék vele elbeszélgetni, hogy ezt mégis hogy gondolta...

Szerintem örülj neki, a fiad egy komoly gondolkodású, érett fiatalember lehet. :)

2016. máj. 5. 12:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Ezen fennakadni...ha 12 és 16 évesek lennének igen baj lenne, de felnőtt emberek az ég áldjon meg. Lefogadom ha nem mondja fel nem tűnne. Ha boldogok hagyd őket, nem ők az egyetlen ilyen pár.
2016. máj. 5. 12:55
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Kit érdekel? Ha elcseszi az életét, akkor a sajátját cseszi el. felnőtt ember, önálló gondolatokkal.
2016. máj. 5. 12:59
 16/23 anonim ***** válasza:
11%
Közöd? Bármilyen lehetne belekötlél mint tűzokádó anyós-sárkány.
2016. máj. 5. 13:14
 17/23 anonim ***** válasza:

Én édesapaként sohasem szóltam még bele a párválasztási dolgaikba. De úgyis mindig megkérdezik, hogy milyennek látom az aktuálisat, akkor elmondom.

Semmi szörnyűséget nem mondanék most se, főleg, hogy semmi érdemi információ, csak két szám.

2016. máj. 5. 13:29
 18/23 anonim ***** válasza:

4 év??Az semmi...ha szeretik egymást legyenek boldogok.

Szivesen megismerném a nőt,az apja pedig egyenesen büszke lenne rá :)

45/N

2016. máj. 5. 13:57
 19/23 A kérdező kommentje:

Nos, nem tudom,h honnan jött ez néhány roppant kedves és szellemes komment, illetve mivel érdemeltem ki. Egyszerűen ma megdöbbentem,h a fiam idősebb lányt választott, az eddígi barárnői vele egykórúak voltak (1-2 évvel fiatalabb, egy volt aki 1 hónappal idősebb). Így meglepett a 4 év, bár kíváncsi vagyok mi fogta meg benne)

Ami fontos nekem,h bánjom jól a fiammal s legyen boldog mellette.

2016. máj. 5. 14:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is 3 évvel idősebb vagyok a kapcsolatomban, és pontosan az ilyenek miatt féltem mindig is szülőktől... remek érzés.:) Pedig csak annyi a bűnöm, hogy fiatalabbakkal jobban kijövök, nem érdeklődök még se házasság, se gyerekek iránt. Idősebbekkel sohasem találtam meg a közös hangot. Pedig külsőre ez fel sem tűnik, őt idősebbnek nézik a rengeteg arcszőr miatt (is), engem meg fiatalabbnak még nála is... ha nem mondaná el senkinek, fel se tűnne a korkülönbség. Gondolom az fogta meg benne, ami akár egy vele egykorúban is, amit úgyse fog tudni megmagyarázni valószínűleg. És nem is kell.
2016. máj. 5. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!