Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni begubózódásból hogyan kellene szabadulni?
Lehet már sok idő telt el, de úgy kb egy bő éve eléggé magamba zárkóztam.
Egy elég csúnya szakítás utáni pár hónapban egész jól ment minden, rengeteg új embert ismertem meg, de sikerült elbalfszkodnom ezeket az új baráti köröket, egyéb okok miatt pedig volt egy kisebb idegösszeomlásom a 21. születésnapmon ami a hab volt a tortán, a cseresznye pedig, hogy a régi barátaimmal egyre ritkábban tudtam találkozni.
Mindenesetre még amíg aktívan jártam társaságba rengeteg lehetőségem lett volna új párt szerezni, de először le akartam zárni a dolgot magamban, ami kb másfél évig tartott (úgy 3 hete sikerült).
Egyetemen rengeteg dolgom van, hétvégenként néha eltudok menni szórakozni, de így nem érzem magamat nyeregben ismerkedés közben.
Ha hallgatsz zenét, kezdj el valamelyik újabb stílusban, ha eddig pl csak pop zenét hallgattál, kezdj el rockot hallgatni.
Csináld azt amiben jó vagy, amit szeretsz.
Nézz filmeket, sorozatokat.
Az utóbbiak közül egyik sem úgy fog segíteni hogy a szerelmi bánatod azonnal eltűnjön, viszont lefoglalod magad, amivel időt veszel igénybe. És idővel lefogod győzni ezt a bánatot
Uh, miért küldtem el..? Mit keresek itt ilyenkor?
Mindegy, azt mondtad mindennek örülsz. Remélem ez lefedi.. Bár aligha :D
Bocsi
Hogy balfszkodtad el?
(Én írtam az előzőeket, de eskü józan leszek mikor olvasom a válaszod :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!