Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás utáni begubózódásból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni begubózódásból hogyan kellene szabadulni?

Figyelt kérdés

Lehet már sok idő telt el, de úgy kb egy bő éve eléggé magamba zárkóztam.

Egy elég csúnya szakítás utáni pár hónapban egész jól ment minden, rengeteg új embert ismertem meg, de sikerült elbalfszkodnom ezeket az új baráti köröket, egyéb okok miatt pedig volt egy kisebb idegösszeomlásom a 21. születésnapmon ami a hab volt a tortán, a cseresznye pedig, hogy a régi barátaimmal egyre ritkábban tudtam találkozni.

Mindenesetre még amíg aktívan jártam társaságba rengeteg lehetőségem lett volna új párt szerezni, de először le akartam zárni a dolgot magamban, ami kb másfél évig tartott (úgy 3 hete sikerült).

Egyetemen rengeteg dolgom van, hétvégenként néha eltudok menni szórakozni, de így nem érzem magamat nyeregben ismerkedés közben.

2016. máj. 5. 01:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Ritán írok ki kérdést, de valahogy soha nem sikerül megfogalmazni mit is akarok tudni, mindegy, bármilyen kommentnek nagyon fogok örülni.
2016. máj. 5. 01:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha hallgatsz zenét, kezdj el valamelyik újabb stílusban, ha eddig pl csak pop zenét hallgattál, kezdj el rockot hallgatni.

Csináld azt amiben jó vagy, amit szeretsz.

Nézz filmeket, sorozatokat.

Az utóbbiak közül egyik sem úgy fog segíteni hogy a szerelmi bánatod azonnal eltűnjön, viszont lefoglalod magad, amivel időt veszel igénybe. És idővel lefogod győzni ezt a bánatot

2016. máj. 5. 03:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A pokol tizenkilencedik és egyben legforróbb tengerében fürdözve rá kellett jönnöm, hogy vam, ami képes messze felülmúlni az élet értelmetlenségébe vetett egykori hitem. Élet? Vágyakozás tölt el, mikor visszatekintek arra a rövidke időre, amit az életnek nevezett szigeten kaptam... De ennek már 1287 éve... Igazából nem sokra emlékszem. Csak arra a kék szempárra, ami a szigethez való ragaszkodás jelképét jelentette. 1287 éve küzdök, hogy egy nap visszajussak.
2016. máj. 5. 03:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Uh, miért küldtem el..? Mit keresek itt ilyenkor?

Mindegy, azt mondtad mindennek örülsz. Remélem ez lefedi.. Bár aligha :D

Bocsi

2016. máj. 5. 03:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy balfszkodtad el?

(Én írtam az előzőeket, de eskü józan leszek mikor olvasom a válaszod :D)

2016. máj. 5. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!