Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy kapcsolat? Veled vagy nélküled? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
1,5-2 éve megismertem egy srácot, nem tagadom egy éjszakás kaland lett belőle.
Utána még találkoztunk CSAK beszélgetések voltak.udtam volna többet elképzelni, min
A srác elmondta, hogy szeretné ha több lenne köztünk. Én viszont nem tudtam volna többet érezni iránta, mint barátságot, ezt el is mondtam neki, megértette, elfogadta. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de már egy ideje nem találkoztunk, beszéltünk és az az igazság, hogy hiányzik, de nem tudom eldönteni milyen formában. Barátilag vagy többet szeretnék tőle. ok már ilyen helyzetben? Mi lett belőle? Mi volt az ok végül, hogy úgy döntöttetek, ahogy?
Voltat
2016. máj. 4. 19:40
1/1 crudy válasza:
Én voltam csak nálunk fordítva. Először össze jöttünk aztán kidobtam a lányt és egy évig húztuk még a dolgot. Néha hiányzott, amikor keveset találkoztunk de amikor sokat és mindig úgy tett mintha együtt lennénk az sok volt és sok vitát is szült. Persze lehet nálad máshogy van ezért is nem értem miért itt keresel erre választ. Ezek az esetek mind egyediek és speciálisak, más nem mondhatja meg mit érzel de ha úgy van mint nálam akkor nem akarod őt magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!