Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Lánynak kb hány kalandba van része addig, Amíg eljut egy férfival a házasságig?
Hát nem tudom, egy ilyen nem fél bevallani az "egyetlen igaz szerelmének, vagy képes lenne eltitkolni ha már egyszer felesküdött "hű társnak ?. mondjuk ez utóbbit ilyen életvitel mellett ki is nézném, hogy nem szólna, bár az egy másik kérdés mennyire lehet rajta érezni.. :D
Jó, persze sok férfi el nézi, de ez akkor is milyen már.. Egy ilyen lány nem gondolkozik el rajta hogy hány férfi lesz majd aki ha ezt megtudja eltüri, és majd mosolyogva büszkélkedik hogy hát az ő felesége milyen ügyen 100 csávó csinálta fel..
Csak ugy mellekesen mondom,hogy en is 19 evesen vesztettem el.Szoval nem kell koran kezdeni ahhoz...logika nincs benne
Érezni? Sztem ezt el lehet titkolni vagy mi :D
Nem tudom, igaz kissé jómagam is furcsállom azt aki ész nélkül mindenkivel csinálja, de ha neki jó akkot nekem is;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!