Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom jobban az apukákhoz?
Akkor ha igazam is van akkor a kèrdèsedre a válaszom :
Ők èrdekes ennek számodra talán èrzelmesebbek mert ők már óvnak egy picikèt .
Ès mert tapasztaltak komolyabban.erre tippelek.
Kedves #9-es!
Nem kell megkérdeznem, mert az én szüleimmel is ez történt: apám pattant egy fiatalabb nő miatt.
De ez az apám döntése volt, nem a nőé. Én a nőt nem hibáztatom, apámat meg igen.
Igen, nem mondom, hogy a nőnek (sőt bizonyos értelemben anyámnak is) szerepe volt, hogy a dolog így alakult - de itt a felelősséget apámnak kell vállalnia, ő döntött úgy, hogy lelép.
A kérdezőtől meg elnézést, hogy kicsit eltértünk a kérdéstől.
#8 voltam.
Hu, kaptal hideget-meleget, pedig ennyi idosen szerintem a legtobb lany vonzodik a mar idosebb (csalados) ferfiakhoz. Ez persze egyaltalan nem jelenti azt, hogy barmibe is belemenne! Legalabbis en igy voltam. Most meg van egy velem egykoru parom, apakomplexusrol szo sincs:)
Szerintem ennek egyszeruen biologiai oka van, osztonos dolog: latod, hogy o mar "megfelelo" ember egy gyerek felnevelesehez, mivel a masikat is ovja, vedi, illetve ezekutan nyilvanvalo, hogy termekeny, ami ugye osztonosen szinten fontos dolog.
Szerintem ennyi az egesz.
Nyilván, mert már bizonyított valamit felelősség területén.
A kérdésben semmi szó nincs arról, hogy házasságban élő apukákra gondol a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!