Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó éjszakát sms-re milyen válasz? Alig ismerjük egymást, nem randizunk
Figyelt kérdés
Baráti körből ismerem a srácot, eddig max flörtöltünk, de hogy őszinte legyek nem akarok tovább lépni, egyelőre nem akarok senkitől semmit. Hogy legyek udvarias?
L/20, F/23
2016. máj. 1. 22:51
3/11 A kérdező kommentje:
#2 Köszi, nevettem :D
Akkor elintézem egy sima neked is szöveggel, köszi.
2016. máj. 1. 23:02
4/11 anonim válasza:
A miben alszol kérdés túl durva lenne?
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, már csak azért is, mert a kacsintós smiley-tól megijedtem, nem hogy egy ilyen kérdésre kapott választól :D De értékelem a kreativitást :)
2016. máj. 1. 23:20
8/11 Fish1 válasza:
Az első válasz jó. Ha nem akarod adni alá a lovat, akkor semmi többet ne írj. De szerintem a flörtbe se menj vele, mert a következő kérdésed az lesz, hogy hogyan rázd le. :)
9/11 A kérdező kommentje:
#8 Ezaz, baráti körben már nem is divat az ilyen telefonálósdi, az túl személyes platform..
2016. máj. 1. 23:52
10/11 anonim válasza:
Egy kacsintós smilytól megijedsz??? az nem jelent még semmit:D
Jó éjt neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!