Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezhetem a barátomtól hogy én vagyok-e neki az igazi vagy teljesen értelmetlen mert úgysem adna őszinte választ akkor sem ha nem?
Bízol benne?
Ha igen, akkor kérdezd meg, ha nem, akkor ne.
26/F
Minek megkérdezni? Nem érzed azt, hogy szeret? Hogy törődik veled? Hogy fontos számára a kapcsolatotok?
Ez a kérdés, számomra, úgy jön le, hogy pl. nem bízol benne és a kapcsolatotokban.
Magadtól kérdezd meg inkább ezt a kérdést, ne tőle, ha már így fejezed be a mondókádat, hogy "teljesen értelmetlen mert úgysem adna őszinte választ akkor sem ha nem"!
Látom, te aztán igazán "pozitívan" vélekedsz a párodról!
Gratulálok!
Az, hogy ki az igazi, csak az ember életének a vége felé derül ki, utólag. Előre nem lehet megmondani. Előre csak a szándékot lehet megmondani, hogy jelenleg hogy gondolja az ember. Lehet teljesen lelkesen és őszintén azt gondolni, hogy ő lesz az igazi, de ettől még lehetséges(lehetséges, és nem biztos!), hogy valamennyi év múlva, előre nem látható okok miatt mégis vége lesz, és majd más lesz az igazi igazi. Egy racionális ember ezt belátja. Azzal, hogy azt akarod kicsikarni belőle, hogy azt mondja, hogy márpedig te vagy az igazi az egész következő életére, csak egy nem csak rajta múlóan teljesíthető ígéretbe zsarolod.
Tessék, kimondtam minden racionális férfi nevében. Ha azt mondja, hogy veled akar lenni, és komolyan gondolja, és család meg örökké akar, meg minden, azt fogadd el. Ez a maximum, amit mondani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!