Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 even aluliak, kinek nem volt meg komoly kapcsolata? Nem vagytok ra?
Gimiben egy csaj volt, akire azt mondtam hogy "na ez igen, történjen vala vele valami". Az nem jött össze, más meg nem kellett.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: 1. nem volt, 2. vágytam rá, csak kettőn áll a vásár
"En nemigazan talalkoztam olyannal akivel ki tudnek alakitani egy komolyabb kapcsolatot. Lehet egy kicsit valogatos vagyok, de inkabb az a baj, hogy felenk."
Nade ez a léyneg. EZ így jó. Egy csomóan görcsösen ragazskodnak a komoly párkapcsolathoz, merthogy milyen zsemétség, amikor valakinek csak a szex kell (már eleve mekkora hülyeség ilyen végletekben gondolkodni), és ezért midnenkivel aki kicsit is normális, komoly kapcsolatot akarnak. Aztán csodálkoznak, hogy nem megy. Igenis legyen válogatós az ember. Próbálkozzon másokkal, de ne úgy álljon hozzá, hogy na most komoly kapcsolat lesz ez, amíg nem is ismeri az illetőt... Muletni kell. Ha meg úgyis megismerjük azt, akivel együtt tudunk élni sokáig, akkor mindegy lesz minden.
Komolynak mondhato nem volt, nem is nagyon vagytam ra az ev eleeig. Akkor megismertem egy lanyt mostmar a legjobb baratom es o nagyon ilyen filozofikus es mar en is oda jutottam h elgondolkoztam h milyen jo lenne valaki. :)) De nem vagyok egyedul, van olyan baratom akire mindig szamithatok. (lany :D)
Kapcsolatom volt 1 de eleg bizonytalan volt nem is tartott csak fel evig.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!