Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi lehet szép?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyén hangzik, de egy pasira lehet azt mondani, hogy szép? Úgy értem, egy olyanra, akinek tényleg nagyon szép az arca, meg szép teste van és ilyenek. Nem hangzik ez furán?
2010. ápr. 7. 19:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
Pedig én szépnek tartom a barátomat.Abszolút nem b*zis, sőt..De mégis olyan széép. Bár ezt soha nem mondom neki,biztos zavarná:)
2010. ápr. 10. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem előfordult már, hogy különleges pasira-aki mondjuk teljesen hétköznapian öltözködik, de mégis nagyon feltűnik valamivel-azt mondtam hogy szép, szerintem simán lehet, ha tényleg oylan a srác hogy nem jön szembe pár száz olyan minden sarkon
2010. ápr. 10. 14:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! Én szoktam mondani. A barátom is szép :) - de ha mondom neki, nem hiszi el, meg mindig azzal fáraszt, hogy én szép vagyok, ő nem. (Az inkább pozitívabb reakciót vált ki belőle, ha azt mondom, "jól nézel ki", vagy jól áll ez vagy az -pedig hasonlót jelent.) És ez stílushoz sem köthető. Szabályos, markáns arc, szép bőr, szép haj, vékony (úgy értem,nem girnyó, hanem normális) vagy enyhén sportos alkat, legyen a megjelenésében valami karakter- kb. ennyi, de ezt teljesen úgysem lehet leírni. Nem kell, hogy metroszexuális legyen, pl. egy hosszú,fekete hajú, széparcú rockersrácra is mondom, hogy szép, pedig ő távol áll a nyálasságtól. Meg aztán a szépségnek is több formája van, pl. belőlem a szomszéd Pistike, hiába szép arcú, nem vált ki olyan hatást, mint egy vagányabb pasi. (és ennek semmi köze a bunkósághoz, aki bunkó, az számomra nem vonzó - csak itt is gyakran írjátok ezt a sztereotípiát)
2010. ápr. 10. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
egy lány szép, egy fiú pedig helyes lehet. pl. sztem egy lányra se mondjuk azt,hogy helyes.
2010. ápr. 10. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem pedig igenis lehet szép egy pasi. Ha szép az arca, akkor szép:D
2010. ápr. 10. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvesem kimondottan SZÉP! (vagyis legalábbis szépnek látom)Hosszú sötét haj, szép ívű áll, nagy barna szemek keretezve hosszú sötét szempillákkal... Szerintem ezt lehet szépnek mondani.
2010. ápr. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!