Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a srácok, akik elhalmoznák minden ajándékkal a barátnőjüket, ha lenne nekik?

Figyelt kérdés
Eddig egyik kapcsolatomban sem kaptam ajándékokat senkitől! Még arra sem számíthattam, hogy elvigyen egy moziba, étterembe, cukrászdába vagy bárhova, mert a saját részemet nekem kellett állni... én nem erre vágyom, és szerintem nem is nagy kérés!
2016. ápr. 27. 20:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Őszintén, én nem is értem, miért vársz el ilyesmit. Mit teszel azért, hogy a másik fél kényeztessen? Vagy ez csak azért jár neked, mert nő vagy? Ne haragudj, de ez alapján inkább egy követelőző kislány vagy, aki, ahogy korábban is írták, egy balekra vágyik, aki minden viszonzás nélkül a csillagokat is lehozná neki. Viszont ez sem felel meg neked, mert nem olyan pasiktól vágysz erre, de tenni nem teszel semmit, csak elvársz, kimondatlanul is követeled...stb. Ördögi kör. Így nem lesz figyelmes párod.

Kérdésre válaszolva, az én párom ilyen. Bár nem "elhalmoz" ajándékokkal, de igenis gondol rám, meglep apróságokkal, kedves, figyelmes, mindig boldoggá akar tenni. De ehhez én is kellek. Ha nehéz napja van, kifurok a pékségbe,és veszek neki valami finomságot, néha random meglepem egy csokival szexi ruhával privátban, főzök neki, szeretgetem, ölelgetem...stb. Szóval bőven teszek azért, hogy úgy bánjon velem, ahogy, és vica versa. Az ilyesmi mindig 2 emberen áll vagy bukik. Ha te így viselkedsz, de nem kapsz vissza figyelmet, törődést, akkor rossz emberrel vagy.

2016. ápr. 28. 10:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Ajándék? Was? Nekem sose volt még barátnőm, de akármennyire jó a szerelem, nem hagyom magam kihasználni, ha sikerült kihasználni engem, akkor tanulok a hibámból, elküldöm a fenébe, többet nem foglalkozom vele. Kérdező, pont az ilyeneket kerülöm nagy ívben, mint te! :D 16f
2016. ápr. 28. 22:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, kedves kérdező?
2016. jún. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!