Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki csúnya, átlagos, szép vagy nagyon szép?
Sose tudtam eldönteni főleg a lányoknál, hogy valaki mitől lesz olyan, amilyen csoportba tartozik.
A szépség relatív, tudom. Pont ezért lennék kiváncsi, hogy ezek közül a lányok közül szerintetek melyik milyen külsőre?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Írhatjátuk úgy is, hogy mondjuk két lány átlagos, egy szép, egy meg nagyon, vagy 3 szép egy meg csúnya, csak mindet "soroljátok" vhova.
Köszi!
Kövezzetek meg, de nekem mindegyik átlagos. Egyik sem kiemelkedően szép és egyik sem kiemelkedően bányarém.
Pont ilyen lányarcokat látok naponta a metrón.
1-5 ig pontozva
1, átlag (3,5)
2, ronda (2)
3, szép (4)
4, szép (4)
1. szép
2. csúnya
3. átlagos
4. csúnya, de nem annyira
1. szép
2. ezen a képen csúnya, de ha odafigyelne magára (más haj, szemöldök, smink), akkor simán ki lehetne többet is hozni belőle + az is lehet, hogy csak a képen ilyen előnytelen
3. szép
4. átlagos
1. átlagos és szép között vhol... ez a haj nagyon nem áll jól neki, mert baromi magas a homloka. Frufruval jó lenne. Az arca szépecske.
2. nekem átlagos alsó kategória (a ronda nem ilyen sztem). ha jobb lenne a haja meg a szemöldökével kezdene vmit, már jobb lenne.
3. szép, bár megnézném smink nélkül meg filter nélkül is
4. így átlagos... hajszínt, szemüveget megváltoztatnám rajta... sztem belőle lehetne amúgy a legtöbbet kihozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!